Acasă Incendiar ”Împingeți cu rea credință, nu mă interesează” de la Clotilde Armand, ”prințesa gunoaielor”.

”Împingeți cu rea credință, nu mă interesează” de la Clotilde Armand, ”prințesa gunoaielor”.

0
501

Înregistrare BOMBĂ cu Clotilde Armand în problema gunoiului. Victor Ciutacu a prezentat marţi seară, în emisiunea Punctul Culminant de la România TV, o înregistrare audio cu primarul ales al Sectorului 1, şi membri ai USR.

Înregistrare BOMBĂ cu Clotilde Armand, dialog halucinant despre eliminarea Romprest:

Participant 1 – Durează, durează.
Participant 2 : Nu e bine nici foarte mult gunoi să lăsăm pe stradă! Necontrolat!
Clotilde Armand: De ce?
Participant: Că e imaginea noastră! Aia e problema!
Clotilde Armand: Împingem către…
Participant 3: Actul Adițional nr. 1 definește ce înseamnă depozit necontrolat, cum se tarifează și cum se plătește. Deci ele sunt toate reglementate în acest contract și în actele adiționale. Dacă nu ne vom uita puțin la ele …
Clotilde Armand: Ok! Cine se ocupă de asta? Într-o săptămână să veniți cu o soluție [neinteligibil]..
Participant: Dar încă o dată, nu se poate unilateral. Ele vor fi atacate dacă nu …
Clotilde Armand: Pai nu, dar trebuie să găsim în ce scrie acolo, lucrul unde de fapt e o lipsă […] Dar, până atunci, voi împingeți! Cu rea credință, nu mă interesează.
Participant: N-ați auzit asta!!

Înregistrarea o puteți urmări AICI

În urma scandalului din Sectorul 1 al Capitalei unde gunoaiele mustesc pe străzi de aproape trei săptămâni, primarul Clotilde Armand a anunțat că a lansat o platformă online.

Scandalul ajunge însă la cel mai înalt nivel Avocatul Poporului anunţă că s-a autosesizat încă din 9 decembrie cu privire la situaţia din Sectorul 1, unde primarul Clotilde Armand a intrat în conflict cu firma care asigură salubrizarea, iar cantităţi însemna de gunoaie au rămas pe străzi.

Având în vedere informațiile prezentate în mass-media privind situaţia generată de cantitatea foarte mare de deșeuri adunate pe trotuarele din Sectorul 1, dar și constările proprii, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020.

Astfel, întrucât serviciile de salubrizare au ca obiectiv principal protecţia sănătăţii populației, dar şi a mediului, au fost întreprinse demersuri la Primăria Sectorului 1 București, referitoare la modalitatea de asigurare a serviciilor de salubrizare pe raza Sectorului 1 din Bucureşti.

Rezultatele demersului nostru vor fi făcute publice”, transmite Avocatul Poporului.

Încarcă mai mult
Load More In Incendiar

Vezi Și

La aproape un an de la Incendiu iscat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iași, unitatea a fumegat din nou

La aproape un an de la ultimul incendiu, a fost alertă la Spitalul de Copii Sf. Maria din …