Acasă Incendiar Noi imagini cu procurorul Sprîncu, care asigură ieşirea unei persoane cu un sac de voturi de la BES Sectorul 1

Noi imagini cu procurorul Sprîncu, care asigură ieşirea unei persoane cu un sac de voturi de la BES Sectorul 1

0
566

Apar noi imagini de la fraudarea alegerilor din Sectorul 1. Imagini incriminatoare cu procurorul Nicolae Sprîncu, cel care a coordonat activitatea de verificare a voturilor și care facilitează scoaterea unui sac cu voturi din încăperea cu sacii de voturi de la BES Sectorul 1.

În imagini se ved cum procurorul Sprîncu se află în sala de voturi, împreună cu un alt bărbat. Un jandarm îi aduce un telefon procurorului, iar în timp ce acesta vorbeşte la telefon, celălalt bărbat ia un sac cu buletine de vot, îl ridică pe un scaun şi scotoceşte în el.

În timp ce vorbeşte la telefon, Sprîncu aduce un sac gol. Între timp, îi mai dă câteva indicaţii jandarmului. Celălalt bărbat din încăpere scoate câteva teancuri de buletine din sacul pe care-l urcase pe scaun şi le aşază pe canapea.

Sprîncu îi înapoiază telefonul jandarmului, iar în încăpere mai intră un bărbat. Apoi, procurorul ia sacul gol şi, împreună cu ceilalţi doi bărbaţi, îl umple cu buletinele aflate pe canapea.

Într-o altă filmare, în încăperea cu sacii de voturi se văd intrând cinci persoane. Un bărbat intră în grămada cu saci şi scotoceşte printre ei, părând că vrea un anumit sac. După care, se mută pentru a căuta în altă grămadă.

Ridică un sac şi îl pune deoparte. Apoi ia un sac aproape gol, îl întoarce pe toate părţile, îl desface şi caută ceva în el. Scoate un plic din sac şi citeşte ce scrie pe el. Apoi îl bagă înapoi în sac şi vrea să pună sacul înapoi în grămadă, dar apoi se răzgândeşte îl ia cu totul. pleacă cu sacul, apoi ies toţi din sală, pe rând. O singură persoană mai rămâne să stingă lumina.

Reamintim că pe filmările surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 29 septembrie 2020 au mai apărut Clotilde Armand, alături de membri ai USR în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, o sală care, în mod normal, trebuia să fie sigilată. În imagini se vede cum Clotilde Armand ar da directive, ar umbla în sacii cu voturi şi ar sorta buletinele de vot. Accesul în sala cu sacii cu voturi era permis de procurorul Nicolae Sprîncu.

Încarcă mai mult
Load More In Incendiar

Vezi Și

La aproape un an de la Incendiu iscat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iași, unitatea a fumegat din nou

La aproape un an de la ultimul incendiu, a fost alertă la Spitalul de Copii Sf. Maria din …