Acasă Incendiar ”Plicușor Ban” surprins alături de Cătălin Grigore prieten cu Robert Nica, sef al Clanului Sportivilor

”Plicușor Ban” surprins alături de Cătălin Grigore prieten cu Robert Nica, sef al Clanului Sportivilor

0
0
695

Dana Budeanu a prezentat luni o înregistrare video cu Nicuşor Dan, în care candidatul PNL-USRPLUS apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial, prietenul din copilărie al lui Nica, şeful Clanului Sportivilor.

Nicușor Dan a pus presiune pe Grigore, prin blocarea în instanţă a unui proiect imobiliar al acestuia, iar la scurt timp după ce afaceristul şi-a dat seama că este la mâna lui Nicuşor Dan, a acceptat o întâlnire cu el în care ar fi negociat renunţarea la procesul deschis de asociaţiile acestuia. Ulterior întâlnirii dintre cei doi, procesul a fost pierdut de Nicușor Dan.

Creierul aranjamentului este Cătălin Grigore. Totul trece prin agenția sa imobiliară, SudRezidențial. El a adus dezvoltatorii, a intermediat loturile lui Culcescu, a etapizat șantierul, apoi a vândut apartamentele. Afacerea lui de familie s-a axat în special pe acest proiect și oferă servicii integrate, precum campanii agresive de marketing și parteneriate cu bănci care oferă credite imobiliare. “Metalurgiei Park este o ţintă veche de-a noastră. Aveam de mult timp terenul Serelor Berceni în observaţie (…) Am selectat astfel brandurile imobiliare puternice, cu care noi avem istorie și niciodată nu au greşit în anii de când dezvoltăm proiecte împreună şi care au putere să cumpere şi să dezvolte 2-3 hectare”, se lăuda Cătălin Grigore, la un moment dat, în presa economică.Cătălin Grigore (foto) deține agenția imobiliară „SudRezidenţial” şi este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din Capitală. Acesta a copilărit în Berceni, în zona care astăzi este cunoscută ca Metalurgiei Park şi este prieten din copilărie cu unul dintre liderii clanului Sportivilor, mai exact Robert Nica.

Despre “cel mai mare proiect imobiliar din România”, Cătălin Grigore a vorbit și cu RISE. ”Când am început Metalurgiei, fiecare a primit autorizație de construcție după o analiză făcută ca la carte de autorități, care erau puțin luate prin surprindere de planurile dezvoltatorilor legate de mărimea acestui proiect. Sunt 4100 de apartamente finalizate până la acest moment și circa 1300 aflate în diferite stadii de execuție, toate în faza I a proiectului. Coeficienții de utilizare și procentul de ocupare a permis asta. Nu ne ocupăm de autorizații, dar știu că au intervenit niște PUD-uri. Le-am avut la baza actelor. Nu e nimic ilegal”, susține patronul SudRezidențial. Cătălin Grigore a copilărit în Berceni, chiar pe Metalurgiei, și e prieten vechi cu Robert Nica. Își asumă asta bărbătește: “Ne știm de mici. Și când mi-a fost greu, a rămas lângă mine. Normal că muncim demult împreună”.

Robert Nica, co-fondatorul Clanului Sportivilor, ne-a întâmpinat ceva mai emoțional: “Vrei să mă denigrezi? M-am săturat! Cineva are ceva cu mine, nu știu unde am deranjat. Sportivi, nenorociri, vorbe fără rost! Mi-am luat faptele, am făcut pedeapsa, m-au condamnat oricum degeaba. Făcături! Nu mai am nici o treabă acum. Îmi văd de familia mea. Copilul meu e premiant, nu știe că am fost arestat, nu vreau să calce pe urmele mele. (…) Da, construiesc blocuri cu prietenii mei la Popești și pe Metalurgiei. Cu asta mă ocup. Care e problema? N-am niciun avantaj de la primărie. Eu am luat PUZ-ul ăsta cu blocurile mai înalte de la Primăria Capitalei, abia pe urmă a fost băgat la sector. Cu Cătălin de la SudRezidential mă știu demult, lucrăm de ani de zile.”

Încarcă mai mult
Load More In Incendiar
Comments are closed.

Vezi Și

După tragedia de la Ferma Dacilor, din Prahova, cu șase persoane decedate, printre care și un copil, DNA redeschide tardiv dosarul autorizaţiei

Facebook 3 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ferma Dacilor distrusă de un incendi…