Acasă Incendiar Șoșoacă, oprită cu forța de paza Spitalului Marius Nasta, să vorbească cu ministrul ”nesănătății” Vlad Voiculescu

Șoșoacă, oprită cu forța de paza Spitalului Marius Nasta, să vorbească cu ministrul ”nesănătății” Vlad Voiculescu

0
498

Diana Șoșoacă a ajuns la Spitalul Marius Nasta și a început să îl ia la întrebări pe ministrul Vlad Voiculescu.

Domnule ministru, câți oameni trebuie să mai moară până să vă dați demisia. Vorbiți de decență când tot poporul vă cere demisia și nu ați avut decența să răspundeți la solicitarea poporului român? Cum vă simțiti când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră. Nu vă simțiti vinovat pentru cei 22 de morți de la Balș?” a țipat senatoarea Șoșoacă spre ministrul Voiculescu, care a fugit de ea, înconjurat de bodyguarzi.

Diana Șoșoacă a fost mai apoi bruscată de paza Spitalului Marius Nasta, după ce a încercat să-l urmărească pe ministrul Vlad Voiculescu.

”Voi face plângere penală pentru că am fost bruscată!” a spus senatoarea după ce gărzile de corp din curtea spitalului nu au lăsat-o să ia legătura cu ministrul Vlad Voiculescu.

”Câți oameni trebuie să mai moară ca dvs. să vă dați demisia?” l-a întrebat Diana Șoșoacă pe Vlad Voiculescu, în curtea institutului ”Marius Nasta”.

Diana Șoșoacă a anunțat că va face plângere penală pentru bruscarea unui demnitar.

Iată dialogul dintre Diana Șoșoacă și paza spitalului:

„Alo, sunt senator, ia mâna de pe mine!”, a spus Diana Șoșoacă.

„STOP! STOP! Vă rugăm să rămâneți pe loc! Avem rugămintea să rămâneți pe loc, nu forțați!”, au continuat cei de la pază.

„Deci n-ai voie! Ia mâna de pe mine! Deci iei mâna de pe mine! Știi că ăsta e abuz în serviciu ceea ce faci?! Ia mâna de pe mine că n-ai voie să pui mâna pe mine”, a continuat Diana Șoșoacă.

„Cheamă, mă, niște oameni aici! Nu aveți voie să treceți”, au continuat cei de la pază.

„Nu ai voie! Domnul ministru cum are voie să intre în curtea spitalului? Cum îți permiți să stai în fața mea? Dă-te la o parte că am de vorbit cu ministrul Sănătății! Dă-te la o parte! Dă-te! Dă-te că ai cuvântul meu de onoare că a-i să pățești ceea ce trebuie să pățească un om care se opune unui demnitar. Uite-te la mine, și el (n.r. Vlad Voiculescu) este tot un demnitar. Dă-te! N-ai voie să împingi! Vă rog frumos să vină acum directorul de la acest spital. Știți că nu aveți voie să vă opuneți unui demnitar. Vă dați seama că în momentul acesta veți avea dosar penal, da?”, a spus Diana Șoșoacă.

„Ni s-a comunicat”, au spus cei de la pază. „O lăsăm”, au spus ei când la fața locului a ajuns Beatrice Mahler.

Discuțiile au continuat mai apoi cu managerul Beatrice Mahler.

Încarcă mai mult
Load More In Incendiar
Comments are closed.

Vezi Și

Scandal între Diana Şoşoacă şi Grigore Cartianu: ”Sunteţi plătit de USR vs Nu fiţi nesimțită”

Marţi seară a avut loc un scandal între senatoarea Diana Şoşoacă şi jurnalistul Grigore Ca…