Acasă Incendiar Un alt incendiu, de data asta la spitalul din Slatina, flăcările au izbucnit la Secţia de Psihiatrie

Un alt incendiu, de data asta la spitalul din Slatina, flăcările au izbucnit la Secţia de Psihiatrie

0
514

Un nou spital din România a luat foc joi dimineaţă. Este vorba despre Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Incendiul a pornit în Secţia de Psihiatrie după ce un pacient ar fi dat foc cu o brichetă izolatorului. Mai multe ambulanţe au intervenit la spitalul din Slatina pentru a evacua pacienţii din interior.

Un incendiu a cuprins miercuri dimineaţă Secţia de Psihiatrie a Spitalul Judeţean Slatina. Intervenţia este în plină desfăşurare. În secţia de Psihiatrie se aflau 36 de pacienţi, cu toţii fiind evacuaţi şi relocaţi. Focul s-a manifestat la parterul şi la etajul 1 al secţiei.

Dintre cele 36 de persoane internate, şase s-au intoxicat cu fum şi au fost mutat în secţia UPU a aceluiaşi spital. Alţi 22 pacienți au fost relocați la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, iar alți 8 pacienți au ajuns la fosta Secție de Psihiatrie din Slatina.

Poliţiştii din Slatina efectuează cercetări pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă în cazul incendiului izbucnit miercuri la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunile de distrugere şi vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina. Deocamdată se efectuează cercetări, se va începe urmărirea penală in rem, după care vom stabili şi celelalte detalii”, a spus Cristian Rădoi, adjunct al şefului IPJ Olt.

Încarcă mai mult
Load More In Incendiar

Vezi Și

La aproape un an de la Incendiu iscat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iași, unitatea a fumegat din nou

La aproape un an de la ultimul incendiu, a fost alertă la Spitalul de Copii Sf. Maria din …