Acasă Incendiar Un candidat PNL la primărie a dat cu mașina peste un bărbat pentru că acesta a spus că nu-l votează

Un candidat PNL la primărie a dat cu mașina peste un bărbat pentru că acesta a spus că nu-l votează

0
0
1,056

Pentru că violența, demența și agresivitatea fizică și de limbaj au escaladat cu aportul actualului președinte anti PSD, Klaus Werner Iohannis, ne mai mirăm că asistăm la astfel de comportamente deviante? Aici suntem, aici ne aflăm, cu toții am contribuit la asta într-un fel sau altul! Asta e ”România Normală” domnule președinte? Nu mă votezi, trec cu mașina peste tine?

Un bărbat a fost călcat cu mașina de către un candidat la primărie din partea PNL, acesta s-a enervat că bărbatul l-a refuzat să îl susțină în campania electorală.

Scandal fără precedent în localitatea Daia, județul Giurgiu. Acolo un candidat la primărie ar fi lovit cu mașina un alegător, relatează România TV. Incidentul s-a petrecut în această după amiază. Accidentul ar fi fost produs chiar de primarul în funcție, Adrian Șerban, PNL.

Primarul, care candidează din nou la alegerile locale, s-a dus acasă la un bărbat pentru a-l convinge să îl voteze la alegerile locale. Pentru că a fost refuzat, candidatul s-a enervat, s-a urcat la volan și a dat cu spatele și l-a călcat cu roțile din spate pe alegător.

Autoritățile au intervenit cu întârziere?

Polițiștii ar fi ajuns cu întârziere la locul incidentului, mai relatează sursa citată. De asemenea, o ambulanță i-a acordat îngrijiri medicale victimei, iar mai apoi a fost transportată la spital.

L-a lovit cu mașina după care a trecut cu o roată peste picioarele victimei, iar apoi a plecat. Bătrânul de 69 de ani este la spital. Primarul nu a fost săltat de nicio poliție. Redactăm plângere pentru tentativă de omor. (…) A părăsit locul accidentului”, a explicat avocatul Emil Vucă, în direct la RTV.

Până la ora redactării acestei știri polițiștii nu au luat nicio măsură față de primarul din Daia. IPJ Giurgiu a anunțat că va face precizări în această seară.

Încarcă mai mult
Load More In Incendiar
Comments are closed.

Vezi Și

După tragedia de la Ferma Dacilor, din Prahova, cu șase persoane decedate, printre care și un copil, DNA redeschide tardiv dosarul autorizaţiei

Facebook 3 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ferma Dacilor distrusă de un incendi…