Acasă Incendiar Vela fără geaca de pandemie, surprins la o terasă, în ziua când Bucureștiul a depășit incidența de 6 la mie

Vela fără geaca de pandemie, surprins la o terasă, în ziua când Bucureștiul a depășit incidența de 6 la mie

0
463

După înscenările făcute de ipocriții pluseriști la un Hotel Restaurant în Timișoara, imagini cu fostul ministrul de Interne Marcel Vela la o terasă unde nu se respectau măsurile anti-COVID au fost surprinse, chiar în ziua în care autoritățile încercau să găsească soluții pentru a nu băga Capitala în carantină, deși rata de infectare a depășit 6 la mia de locuitori.

Marcel Vela, în calitate de fost ministru de Interne, a participat la o ședință de bilanț la Ministerul de Interne, în ziua în care autoritățile au discutat despre restricțiile care trebuie impuse pentru stoparea extinderii pandemiei de COVID, de la vacanța de o lună pentru elevi și magazine închise, până la închiderea parcurilor.

După discuțiile aprinse despre măsuri dure aplicate populației, Marcel Vela a poposit la o terasă din centrul Capitalei, în zona bulevardului Decebal, care are acoperite toate laturile, fapt care contravine normelor în vigoare.

Terasele sunt definite ca spații dispuse în exteriorul clădirilor, cu un tavan și un singur perete.

Mai mult, din imagini se poate observa că la interior erau ocupate mare parte dintre mese la distanțe care nu pot asigura o protecție sanitară, fapt care nu l-a împiedicat pe fostul ministru de Interne care tocmai ce discutase despre pericolul COVID să nu se relaxeze alături de câțiva prieteni.

Încarcă mai mult
Load More In Incendiar

Vezi Și

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iași, ministresa pluseristă a ”nesănătății”, fuge de întrebări

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iași. Focul a izbuc…