Acasă Infrastructură Bătaie de joc, lucrări făcute de mântuială, porțiuni din DN7 Valea Oltului, ”consolidate” recent de austriecii de la Strabag, surpate

Bătaie de joc, lucrări făcute de mântuială, porțiuni din DN7 Valea Oltului, ”consolidate” recent de austriecii de la Strabag, surpate

0
95

Surpare de carosabil pe DN 7 Valea Oltului lângă Boița, în județul Sibiu. Drumarii montează semafoare și încep reparații în regim de urgență.

Batjocura austriecilor la adresa românilor continuă. Pe Drumul Național 7 în județul Sibiu au fost făcute lucrări de mântuială, de către o firmă austriacă. Dovada: drumul s-a surpat după câteva ploi. Nu este însă singurul mare proiect pe care au pus mâna. Podul peste Someș din Satu Mare a fost câștigat prin licitație de aceeași firmă austriacă, cu 168 milioane lei. Și acolo, asfaltul s-a crăpat.

Drumul Național 7 s-a surpat lângă Boița pe DN 7, în zona Valea Oltului. Șoseaua a fost amenajată recent de constructorul Strabag din Austria.

A aparut o surpare pe directia Valcea Sibiu pe partea in care drumul se invecineaza cu Oltul. Din vara, pe acest sector sunt lucrari de reabilitare facute de DEDP Brasov printr-o firma terta. S-a instalat un semafor pentru a dirija circulatia pe o banda, in zilele urmtatoare va interveni firma pentru a pune siguranta si in acest punct. Sunt mai multe probleme, a plouat mult, solul e imbibat de apa„, a declarat purtătorul de cuvânt DRDP Brașov.

Compania austriacă este abonată la proiectele de consolidare din țara noastră. O altă lucrare importantă, o reprezintă Podul de peste Someș, cel mai mare proiect de infrastructura din ultimele trei decenii din Satu Mare. Deși au fost efectuate teste de rezistență, în conformitate cu planul tehnic, drumul care asigură accesul către pod a început să crape.

O surpare de carosabil s-a produs duminică dimineață lângă Boița pe DN 7 Valea Oltului în județul Sibiu, anunță Regionala de Drumuri și Poduri Brașov care administrează acest sector de drum. Surparea s-a produs la km. 246 pe tronsonul unde constructorul Strabag din Austria are contract de consolidare, iar lucrările de reparații vor începe în regim de urgență și se va monta un semafor:

”Pe DN 7, între localitățile Lazaret și Boița, în județul Sibiu, traficul a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului.

– Circulația va fi dirijată de un semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru.

– Surpările sunt cauzate de ploile abundente din ultima perioadă care au provocat acumulări mari de apa în sol. Vă rugăm să circulați cu prudență în zona restricționată și să respectați semnalizarea temporară din zonă !”- anunțul DRDP Brașov.

Și Poliția Rutieră a anunțat restricția de la Boița : ,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între localitățile Lăzăret și Boița (jud. Sibiu), tronsonul kilometric km. 246+700 și 246+900, traficul a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului. Circulația va fi dirijată de un semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru.”

Tot duminică dimineață, la Câineni (km. 228) în județul Vâlcea traficul a fost restricționat din cauza arborilor căzuți pe carosabil.

Încarcă mai mult
Load More In Infrastructură

Vezi Și

O porțiune de pe autostrada A10 Sebeș Turda, aflată încă în garanție, s-a surpat, reparațiile vor dura cel puțin o lună

O bucată din șoseaua de mare viteză s-a prăbușit la kilometrul 15, în apropiere de Alba Iu…