Acasă Infrastructură Centura Bacăului nerecepționată de CNAIR dar inaugurată de suita PNL-Iohannis-Orban, face primele victrime

Centura Bacăului nerecepționată de CNAIR dar inaugurată de suita PNL-Iohannis-Orban, face primele victrime

0
557

La câteva ore după ce suita PNL-Iohannis-Orban-Bode, inaugurau cu mare fast electoral Centurii Bacăului începută și finanțată de PSD, au apărut primele probleme în asfalt. La intrarea dinspre comuna Nicolae Bălcescu, pe breteaua spre tronsonul de autostradă, un autoturism și-a distrus o roată într-o fisură apărută la o îmbinare (rost de dilatație).

Dacă ar fi să ne luăm după Președintele PNL, Klaus Iohannis, rosturile de dilatație au fost făcute de ”incompetenții” de la PESEDE și restul centurii, de ”competenții” de la PENELE. Și atunci, pe bună dreptate putem întreba, pălărierul Werner, a inaugurat ieri doar centura, fără rosturile de dilatație?

Joi dimineață, responsabilii DRDP nu știau despre incident și au trimis o echipă la fața locului, ca să constate problema apărută pe Centura Bacăului.

Biroul de Comunicare și Relații Publice al Direcției Regionale Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, unitate teritorială a CNAIR. spune că ”Lucrarea este în garanție, constructorul trebuie să remedieze problema apărută”, ne-au transmis reprezentanții instituției.

Referitor la imaginile apărute în spațiul public cu privire la deteriorări ale părții carosabile pe VO Bacău apărute după darea în trafic, CNAIR face următoarele precizări:

Deteriorările apărute au fost determinate de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă.

Imediat ce a fost constatată această problemă, Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere, astfel încât la această oră se circulă în condiții de siguranță pe toată lungimea VO Bacău

Având în vedere că, până la recepția finală a lucrărilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulația pe acest obiectiv se desfășoară cu restricție de viteză de 90 km/h.

Încarcă mai mult
Load More In Infrastructură

Vezi Și

Mâine, 30 Noiembrie, va fi deschis circulaţiei, lotul 2 din autostrada Sebeş-Turda, lucrări începute de Guvernul Ponta în 2013

Austostrada Sebeș-Turda, va fi deschisă complet circulaţiei începând de mâine. Ministrul T…