Acasă Infrastructură Lucian Bode se laudă că a dat în folosință tronson de autostradă construit pe vremea PSD

Lucian Bode se laudă că a dat în folosință tronson de autostradă construit pe vremea PSD

0
0
652

Pentru că guvernul ”liberal”, guvernul PNL Iohannis Orban, întotdeauna în ultimele 12 luni de când sunt la guvernare, au fost buni să taie panglici, să critice, să invocea greaua moștenire și să se împăuneze cu proiecte demarate și construite de alții, căci tăierea de panglici și arogarea de drepturi ce nu îți aparțin, e cel mai ușor de înfăptuit, nu-i așa?!

Ministrul transporturilor Lucian Bode, cel care gonea pe contasensul văii Oltului făcând accident, accident rămas nesancâionat conform legii a spus că, până în prezent, au fost dați în circulație 47 de km de autostradă, printre care și ”muzeul în aer liber” Lugoj – Deva și vor fi recepționați alți 43 de km de autostradă până la finele anului.

Bode mai spune că au fost emise ordine de începere a lucrărilor pentru 131,6 km de autostradă, drumuri expres, variante ocolitoare și drumuri naționale, în valoare de 2,9 mld. lei. Până la finalul anului ministrul estimează că vor fi emise ordine de începere pentru încă aproximativ 45,4 de km de autostradă, drumuri expres și variante ocolitoare în valoare de 1,05 mld. lei.

Ministrul a mai enumerat proiecte de infrastructură feroviară, la metrou, aeroporturi, în comunicații și la Poșta Română.

Conform Planului de investiții pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2020-2030, necesarul total de finanţare pentru toate modurile de transport este de 72,2 mld. euro.

Încarcă mai mult
Load More In Infrastructură
Comments are closed.

Vezi Și

S-a deschis traficului noul drum expres DX16, care leagă Oradea de Autostrada A3 Transilvania, care face parte din via Carpatia

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email S-a deschis traficului noul drum exp…