Acasă Infrastructură O porțiune de pe autostrada A10 Sebeș Turda, aflată încă în garanție, s-a surpat, reparațiile vor dura cel puțin o lună

O porțiune de pe autostrada A10 Sebeș Turda, aflată încă în garanție, s-a surpat, reparațiile vor dura cel puțin o lună

0
140

O bucată din șoseaua de mare viteză s-a prăbușit la kilometrul 15, în apropiere de Alba Iulia, iar traficul a fost deviat în zonă. Autostrada este încă în garanţie, iar constructorul a început deja lucrările de reparații.

Autostrada A10 Sebeș-Turda o ia la vale. O bucată din șoseaua de mare viteză s-a prăbușit la kilometrul 15, în apropiere de Alba Iulia, iar traficul a fost deviat în zonă. Autostrada este încă în garanţie, iar constructorul a început deja lucrările de reparații.

Traficul este închis, începând de miercuri dimineaţa, pe sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe autostrada A10, pentru reparația unei surpări uriașe.

Problema a apărut deși autostrada se află încă în garanție, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Pentru remedierea unor deficienţe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca, începând de miercuri, 01.02.2023, ora 08:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800. Pe perioada instituirii restricţiilor traficul va fi deviat astfel: ieşirea de pe autostradă se va realiza prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza şi revenirea pe autostrada A10, prin utilizarea bretelei de acces 4„, se arată în comunicatul CNAIR.

Compania de drumuri precizează că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanţie.

Încarcă mai mult
Load More In Infrastructură

Vezi Și

Proiect major de infrastructură în România, este vizată Autostrada A1 București Pitești care urmează să fie lărgită la trei benzi pe sens

Anunț cât trei benzi pentru ”România Normală”, țara care se află la coada Europei din punc…