Acasă Justiție Casa de producție DNA, din nou pe micile ecrane

Casa de producție DNA, din nou pe micile ecrane

0
1
863

De când a venit în fruntea Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi a transformat din DNA și sub stricta îndrumare și supraveghere a președintelui Traian Băsescu (zis și Petrov), o ghioagă politică, un instrument vindicativ de corijare, pedepsire și demonizare a dușmanilor și dizidenților politici ai președinților aflați vremelnic la putere (aka Băsescu și Iohannis).

Abuzurile și dozarele puse într-un registru teatral, evident regizat, teatral, expus opiniei publice într-un mod ostentativ și malițios, de pe vremea neregretatei și eternei luptătoare anticorupție, ”slujirea” Kovesi, sunt de acum celebri și cunoscuți, procurorii de la Ploiești ”portocală” și Onea, procurorii de la Oradea, Man și Ardelean, paradeala la cetățeni mergea pe bandă rulantă, o întreagă industrie de distrus cariere, vieți și destine!

DNA devenise simbolul terorii și al inchiziției, unealta supremă împotriva celor ce îndrăzneau insolent să cârcotească împotriva sistemului, împotriva președintelui, împotriva înstăpânirii, dosarele bazate pe înregistrări și stenograme (trunchiate), curgeau pe bandă rulantă.

Până într-o zi, când mitomania și abuzurile dovedite de ministrul Justiției Tudorel Toader, au pus punct carierei întru paradirea cetățenilor, a ”tutancamoancei”, faraoanca justiției, anticorupta și ”slujirea” întruchipată, fiind nevoită (cu greu) să se dea dusă spre orizonturi europene, mult mai vizionare și mai primitoare…!

A urmat perioada de interimat, în care lucrurile păreau că intră într-o anumită logică firească, fără dosare măsluite, fără ținte politice targetate, fără circ în oprobiu public, fără demonizări, fără înscenări, fără fațadă, până de curând…

După ce, zilele trecute președintele Iohannis ignora avizele CSM şi numea ”cu mare plăcere” şefii marilor parchete, jihadul a reînceput!

E an electoral, se apropie alegerile (locale și parlamentare), președintele încă speră că va avea, așa cum de multe ori a făptuit și declarat că își dorește, alegeri anticipate! Cine este dușmanul declarat? Cine este ciuca bătăilor și ținta tuturor atacurilor prezidențiale și a tuturor relelor din țara asta? Desigur PSD, ”ciuma roșie”, acesta trebuie acum, mai mult ca oricând, demonizat, înfierat, hăituit, arătat cu degetul, stigmatul penalilor și al corupților trebuie dus mai departe până la completa epurare, din parlament, din administrația locală, de pe scena politică!

Ultimele puneri în scenă confirmă toate aceste lucruri, începem, așa ca un Deja vu, să revedem, să reauzim prea familiarul zăngănit oribil de cătușe, iar mulți, mult prea mulți, încă aplaudă satisfăcuți și mulțumiți de grotescul spectacol, pentru că semințele urii odată sădite, acestea vor crește rădăcini adânci în subconțtientul națiunii.

Încarcă mai mult
Load More In Justiție
Comments are closed.

Vezi Și

Procesul lui Vlad Pascu, judecătoarea Popoviciu, o nouă mostră de cinism, a întrebat-o pe mama Robertei, tânăra ucisă în accident, dacă a fost la înmormântare

Facebook 244 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Un nou termen în dosarul accidentu…