Acasă Justiție DNA a început audierile în cazul Nicușor Dan

DNA a început audierile în cazul Nicușor Dan

0
1
626

DNA a început audierile în cazul de trafic de influență a candidatulu Nicușor Dan. Cristian Zărescu le-a adus procurorilor înregistrările cu candidatul ”dreptei unite” la Primăria Capitalei

Cristian Zărescu, fostul consilier al primarului Daniel Băluță, a ajuns, joi, la sediul DNA în cazul dosarului în care Nicuşor Dan este vizat pentru fapte de corupţie. Zărescu le-a spus jurnaliștilor că a venit la DNA pentru a depune înregistrările cu candidatul ”dreptei unite” la Primăria Capitalei.

Mi-au pus câteva întrebări, dar nu pot să dau mai multe amănunte. Deocamdată mi-au cerut să pun la dispoziție aceste înregistrări pe un suport audio. Înregistrările le-ați auzit și dumneavoastră, nu am pus la dispoziția celor de la DNA altceva decât a apărut. Nu știu să spun pe cine ajută”, a declarat Cristian Zărescu, la ieșirea de la DNA.

Procurorii DNA au primit înregistrările în care candidatul dreptei la Primăria Capitalei intervenea la Primăria Sectorului 4 pentru un controversat afacerist care a ridicat o construcţie într-un parc. La DNA a ajuns joi Cristian Zărescu, fost jurnalist şi consilier al primarului sectorului 4 care l-a înregistrat pe Nicuşor Dan în cazul Mitrache.

Întrebat dacă a fost audiat, Zărescu a răspuns: “Mi-au pus câteva întrebări, dar nu pot să vă spun mai mult. Mi-am pus câteva întrebări legate de modalitatea în care au fost făcute aceste înregistrări şi alte întrebări pe care nu vi le pot pune la dispoziţie”.

Este vorba despre patru înregistrări. Înregistrările deja le-aţi auzit şi dv. Nu am pus la dispoziţia DNA alte înregistrări faţă de ceea ce aţi auzit deja în presă”.

Zărescu a spus că a făcut respectivele înregistrări pentru că Mitrache l-a amenințat în nenumărate rânduri.

În acel moment m-am gândit să fac acele înregistrări. După ce am văzut că domnul Nicuşor Dan girează prin telefoanele pe care mi le-a dat ceea ce domnul Mihai Mitrache a susţinut de foarte multe ori, şi anume că o să se răzbune pe noi, că nu o să mai putem duce la bun sfârşit”, a mai spus Cristian Zărescu, la ieşirea de la DNA.

Încarcă mai mult
Load More In Justiție
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…