Acasă Justiție Fostul procuror Mircea Negulescu zis și ”Portocală”, arestat pentru 30 de zile

Fostul procuror Mircea Negulescu zis și ”Portocală”, arestat pentru 30 de zile

0
1
610

Fostul procuror Mircea Negulescu zis și ”Portocală” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie definitivă a instanței supreme pronunțată joi 23 iulie.

Decizia vine după ce Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a contestat cercetarea sub control judiciar într-un dosar de abuz în serviciu și cercetare abuzivă. Fostul procuror DNA fusese reținut inițial de Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) în data de 15 iulie, dar ulterior el a fost pus sub control judiciar.

Mircea Negulescu, numit în presă și ”Portocală”, este fost procuror la DNA Ploiești și este acuzat că ar fi pus presiune pe martori să dea declarații mincinoase în două dosare pe care le instrumenta, într-unul dintre ele fiind cercetați Sebastian Ghiță și Victor Ponta.

Fostul magistrat mai este judecat în două dosare, pentru suspiciuni similare, și a fost exclus din magistratură anul trecut pentru abateri disciplinare grave.

Încarcă mai mult
Load More In Justiție
Comments are closed.

Vezi Și

Procesul lui Vlad Pascu, judecătoarea Popoviciu, o nouă mostră de cinism, a întrebat-o pe mama Robertei, tânăra ucisă în accident, dacă a fost la înmormântare

Facebook 244 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Un nou termen în dosarul accidentu…