Acasă Justiție Gabriela Szabo câștigă procesul cu primarul neomarxist al Capitalei, Nicușor Dan și își reia funcția de Director General al CSM București

Gabriela Szabo câștigă procesul cu primarul neomarxist al Capitalei, Nicușor Dan și își reia funcția de Director General al CSM București

0
1
187

Gabriela Szabo anunţă, că Tribunalul Bucureşti a anulat decizia primarului Capitalei prin care era detaşată de la conducerea CSM Bucureşti şi a dispus repunerea în funcţie: Cred cu tărie că actul de justiţie se face numai de către instanţele de judecată

Campioana olimpică la atletism în 2000, Gabriela Szabo, a afirmat, miercuri, că are încrerere în actul cu tărie în actul de justiţie, prezentând decizia instanţei prin care a fost anulată decizia primarului general Nicuşor Dan privind detaşarea ei de la conducerea CSM Bucureşti şi a fost dispusă repunerea ei în funcţie.

Primarul General al Municipiului Bucureşti, Nicușor Dan, a pierdut procesul cu Gabi Szabo și a fost obligat la plata sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale, şi la plata cheltuielilor de judecată.

Astăzi, 23.11.2022 instanţa judecătorească a Tribunalului Bucureşti s-a pronuntat şi a dispus anularea dispoziţiei de detaşare nr.1245/2022 emisa de pârât. Obliga pârâtul, Nicuşor Dan – Primarul General al Municipiului Bucureşti să o încadreze pe reclamanta Gabriela Szabo în funcţia deţinută anterior emiterii deciziei nr. 1245/2022, de Director General al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. Obliga pârâtul, Primarul General al Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale.

Obligă pârâtul, Primarul General al Municipiului Bucureşti Nicuşor Dan la plata către reclamantă a sumei de 3500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată acordate proportional cu pretenţiile admise. Cred cu tărie că actul de justiţie se face numai de către instanţele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumtia de nevinovăţie, la demnitate şi onoare.

Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă.”, a scris campioana oliimpică, care a prezentat decizia.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, în iunie, că o va schimba pe Gabriela Szabo de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti şi va trimite Corpul de control pentru a verifica activitatea CSM Bucureşti. Sportiva va fi detaşată la conducerea Clubului Dalles, a adăugat edilul general.

Precizez, că am toată preţuirea pentru performanţele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o priveşte activitatea ei în fruntea CSM Bucureşti”, a mai precizat atunci Dan.

Încarcă mai mult
Load More In Justiție
Comments are closed.

Vezi Și

Revoltător, ”Justiție” românească, decizie în dosarul accidentului produs de Monica Macovei, fostul ministru Băsist, va primi o pedeapsă mică

Instanța a admis cererea Monicăi Macovei de a fi judecată în procedură simplificată, de Ju…