Acasă Justiție Impresionisme, Udrea a început să plângă în sala de judecată din Bulgaria, după ce judecătorii au decis că aceasta va rămâne în arest

Impresionisme, Udrea a început să plângă în sala de judecată din Bulgaria, după ce judecătorii au decis că aceasta va rămâne în arest

0
1,783

Magistrații bulgari, au amânat, miercuri, 1 iunie, pronunțarea unei decizii privind extrădarea pentru 8 iunie, astfel că Elena Udrea rămâne în arest. Aceasta a început să plângă în timp ce le dădea judecătorilor bulgari o declarație și le-a cerut să o lase să îşi vadă fetiţa.

Elena Udrea rămâne în arest în Bulgaria. Elena Udrea a declarat, după ce a fost audiată de magistrații bulgari, că ”justiția din România are probleme grave care ar trebui remediate” și a susținut că acesta este motivul pentru care ”în toate țările din Europa” solicitările românești sunt respinse.

Elena Udrea rămâne în arest. Decizia a fost luată de judecătorii din Bulgaria, la finalul unui nou termen în care Elena Udrea a început să plângă şi le-a cerut magistraţilor să o lase să îşi vadă fetiţa. Aceasta a izbucnit impresionist în plâns în faţa instanţei! Decizia privind extrădarea, amânată pentru 8 iunie.

În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele. În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesul pentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat. După două luni şi jumătate au fost obligaţi să mă elibereze, din nou, pentru că CCR a decis că am fost judecată de un complet nelegal constituit”, a declarat Elena Udrea în sala de judecată.

Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine. În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest”, a mai spus fostul ministru.

Elena Udrea a dat o nouă declaraţie în faţa judecătorilor bulgari, iar la un moment dat a început să plângă.

Mai mult, ea a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 că este singura femeie între zeci de bărbaţi în arestul Blagoevgrad, acolo unde există o singură toaletă comună, fiind nevoită să treacă prin faţa tuturor.

În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele.

În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesul pentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat. După două luni şi jumătate au fost obligaţi să mă elibereze, din nou, pentru că CCR a decis că am fost judecată de un complet nelegal constituit„, a declarat Elena Udrea în sala de judecată.

La un moment dat, în timp ce era audiată, Elena Udrea a început să plângă.

Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine.

În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest„, a mai declarat Elena Udrea.

După ce au decis ca Elena Udrea să rămână în continuare în arest, judecătorii au stabilit un nou termen pe 8 iunie.

Încarcă mai mult
Load More In Justiție

Vezi Și

Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, a fost achitat definitiv în dosarul de abuz în serviciu

Fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat, luni, definitiv, în do…