Acasă Justiție Justiție televizată, justiție injustă

Justiție televizată, justiție injustă

0
0
1,960

Imagini revoltătoare și impresionante cu fostul ministru al Sănătății au fost surprinse marți seara. Cu lacrimi în ochi cătușe la mâini și evident slăbită și afectată de boală și de evenimente, Sorina Pintea a fost scoasă din arest și dusă la Policlinica MAI pentru a i se face un nou teste de analize.

De ce Sorina Pintea, în starea precară de sănătate în care se află, a primit arest preventiv și nu arest la domiciliu? De ce e purtată în cătușe și arătată cu degetul? De ce îi este sănătatea (și așa șubrezită) pusă chiar și mai mult în pericol?

Dar totuși, de ce această violență nejustificată, de ce această expunere la oră de mare audiență, de unde știau jurnaiștii să aștepte acolo ciutură, cine i-a informat!? De ce nu a fost transportată, dat fiind starea de sănătate, cu un transport adaptat cazului medical, ci cu mașina poliției și cu cătușele la vedere?

Pentru că trebuia purtată în lanțuri și arătată poporului, pentru că marota corupților și al penalilor, trebuia acum în prag de alegeri, readusă cumva în mințile avide de cătușe și zăbrele din țărișoară și după cum știm, nu sunt puțini…!

De ce primei doamne Carmen Iohannis, după săptămâni de tegiversări, tărăgănări, fofilări și amânări, i s-a permis să intre la ceas de noapte, îmbrobodită cu basma de camuflaj și pe ușa din dos pentru declarații? Ca nu cumva să vadă presa și să speculeze, ca nu cumva să vadă presă și să cadă rău la președinte! Ba că era plecată cu consorțiul în ”vizită de lucru”, ba că era răcită, dar ea se plimba la sub zero grade în minijup pe la biserică, ba că, ba că…de ce pentru unii se poate și pentru alții nu? De de pentru unii există înțelegere și pentru alții nu? De ce unii sunt protejați și cocoloșiți și alții sunt supuși abuzurilor, sunt expuși, înscenați și folosiți pe post de ciomagă politică?

De ce Dincă era privilegiatul și protejatul național, plimbat cu alai și cohorte de anchetatori, tratat cu apă rece, mâncare bună și televizor în cameră, de ce?

De ce Justiția e justiție doar pentru unii, de ce pentru unii mumă și pentru alții ciumă?

Multe întrebări, puține răspunsuri!

Un lucru e cert, asta nu e justiție, ăsta e un instrument de represiune și reprimare politică!

Încarcă mai mult
Load More In Justiție
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…