Acasă Justiție O nouă lovitură pentru Iohannis, CCR a decis că doar Parlamentul poate decide data alegerilor parlamentare

O nouă lovitură pentru Iohannis, CCR a decis că doar Parlamentul poate decide data alegerilor parlamentare

0
1
821

Președintele Klaus Iohannis continuă să încaseze ca un masochist ce se găsește, lovitură după lovitură aplicată de Curtea Constituțională a României (CCR). Ce ne spune acest lucru? Că avem un președinte neconstituțional, care ori nu vrea, ori nu poate să înțeleagă litera Constituției, pe care de cele mai multe ori o terfelește cu sfidare.

Curtea Constituțională a României a decis că doar Parlamentul poate decide data alegerilor parlamentare după expirarea actualelor mandate.

Astăzi, Curtea Constituțională a venit cu această motivare la decizia pe care a luat-o în urmă cu câteva săptămâni cu privire la posibilitatea amânării datei alegerilor și mai ales ca Parlamentul să fie cel care stabilește această dată. CCR spune foarte clar că alegerile parlamentare pot fi amânate cu maxim 3 luni de la data alegerilor amânate.

Acest lucru înseamnă că cel târziu în luna martie ar trebui organizate aceste alegeri parlamentare, dacă se va dori amânarea lor de la data de 6 decembrie care este deja fixată”.

Încarcă mai mult
Load More In Justiție
Comments are closed.

Vezi Și

Procesul lui Vlad Pascu, judecătoarea Popoviciu, o nouă mostră de cinism, a întrebat-o pe mama Robertei, tânăra ucisă în accident, dacă a fost la înmormântare

Facebook 244 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Un nou termen în dosarul accidentu…