Acasă Justiție Progresista ciordildă, Clotilde Armand, acuzată de constituire de grup infracţional, DIICOT anchetează dosarul

Progresista ciordildă, Clotilde Armand, acuzată de constituire de grup infracţional, DIICOT anchetează dosarul

0
639

Clotilde Armand, primarul progresist și ciordild al Sectorului 1, precum şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei pe care o conduce, sunt acuzaţi de constituire de grup infracțional organizat, șantaj şi abuz în serviciu.

Un om de afaceri a depus o plângere împotriva lui Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, pe care o acuză că a blocat construirea unui imobil cu patru etaje situat pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală. Antreprenorul susţine că avea aproape toate documentele şi tot ce îi mai lipsea era planul urbanistic de detaliu (PUD) pe care Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, a refuzat să-l elibereze.

Din acest motiv, a fost depusă o plângere la Parchetul Capitalei, iar dosarul a fost înaintat procurorilor DIICOT. Astfel, Clotilde Armand, viceprimarul Oliver Păiuşi, consilierii Dan Milea şi Cristian Munteanu sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, șantaj şi abuz în serviciu.

Edilul Sectorului 1 este acuzat că nu ar fi vrut să pună pe ordinea de zi discutarea deciziei prin care omul de afaceri urma să obţină PUD-ul.

Acuzaţiile de şantaj la adresa lui Clotilde Armand şi a mai multor angajaţi ai Primăriei au fost formulate, după ce afaceristul susţine că a fost chemat de secretara viceprimarului care i-a spus că dacă vrea PUD-ul, trebuie să facă ca vecinul să-şi retragă un document.

Încarcă mai mult
Load More In Justiție

Vezi Și

Sabotare? Noul ministru al Agriculturii, Petre Daea, urmează să fie chemat la DNA, în calitate de martor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, ar fi chemat la DNA, în calitate de martor, anunță Dig…