Acasă Justiție Protestatarul rezist, Cristian Dide, a fost reținut 24 de ore pentru trafic de droguri

Protestatarul rezist, Cristian Dide, a fost reținut 24 de ore pentru trafic de droguri

1
189

Protestatarul rezist, Cristian Dide, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce, conform unor surse judiciare, a cumpărat canabis din afara ţării, dar şi din România şi a trimis două colete cu droguri la DIICOT.

Celebrul activist și protestatar Cristian Dide a fost ridicat de ofițerii de la Crimă Organizată, chiar din trenul cu care plecase spre Rădăuți, acolo unde era așteptat la un proces.

Potrivit Poliţiei Române, astăzi au avut loc mai multe percheziții într-o operațiune antidrog în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi. Printre cei vizați s-a aflat și Cristian Dide, celebru protestatar #Rezist, acuzat că ar fi cumpărat canabis din țară și din străinătate.

Mai exact, lider al ONG-ului ”Evoluție în Instituție”, dar și cunoscut participant la protestele #Rezist din Capitală, Cristian Dide a fost coborât din trenul cu care plecase spre Rădăuți, acolo unde era așteptat la un proces, și dus de mascații de la Crimă Organizată la locuinţa sa din Voluntari.

Potrivit anchetatorilor ”Cristian Dide a procurat din afara țării, dar și de pe teritoriul României, cantități de cannabis, pe care le-a deținut și distribuit prin intermediul unor societăți de curierat. O parte dintre aceste stupefiante au fost trimise, sub formă de colete către DIICOT – Structura Centrală și Serviciul Teritorial Iași”, a transmis Biroul de Presă al DIICOT.

Încarcă mai mult
Load More In Justiție

Vezi Și

Social democrata, Laura Vicol, este noul președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților

Deputatul PSD, Laura Vicol, este noul președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputațil…