Acasă Lifestyle Coronavirus anulează ”Tomorrowland Winter 2020”

Coronavirus anulează ”Tomorrowland Winter 2020”

0
0
946

”La începutul lunii februarie, a început construcția Tomorrowland Winter 2020 în Alpe d’Huez. Astăzi, cu inima grea, trebuie să vă informăm că guvernul francez a decis să anuleze ediția din acest an (14 – 21 martie).

Începând de sâmbătă am fost în contact strâns cu guvernul francez despre impactul virusului COVID-19 (coronavirus) și am primit în sfârșit decizia lor oficială.

Guvernul francez ia măsuri drastice privind virusul COVID-19 în Franța. Prin urmare, acestea aplică anularea evenimentelor de amploare, reunind persoane din diferite naționalități pe terenuri închise de festival și locații de evenimente.

Zona de schi a Alpe d’Huez Grand Domaine (Alpe d’Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris și Villard Reculas) va rămâne deschisă pentru toți vizitatorii, inclusiv toate activitățile normale (teleschiuri, pârtii, baruri, restaurante …), la fel ca toate celelalte stațiuni de schi din Franța. Toți vizitatorii noștri vor fi contactați personal mai târziu astăzi, prin e-mail și în contul Tomorrowland, cu privire la următorii pași.”

Anunță Tomorrowland Winter pe pagina oficială…

Încarcă mai mult
Load More In Lifestyle
Comments are closed.

Vezi Și

Curentul progresist ”woke” câștigă din nou la Eurovision, bizarul cu fustă și ștrampi roz, câștigătorul ediției 2024, a spart trofeul pe scenă

Facebook 33 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Curentul progresist ”woke” câștigă …