Acasă Lifestyle Din cauza pandemiei coronavaris, Festivalul Arad Open Air a fost amânat pentru 2021

Din cauza pandemiei coronavaris, Festivalul Arad Open Air a fost amânat pentru 2021

0
154

După ce inițial, Festivalul Arad Open Air a fost amânat ce trebuia să se desfășoare în weekendul 25/27 Iunie, a fost amânat pentru weekend-ul 25/27 Septembrie, acum organizatorii au venit cu un anunț pe pagina oficială a evenimentului, prin care anunță că acesta nu va mai avea loc în acest an.

Așa cum știți deja, am sperat până în ultimul moment și am făcut tot ce era posibil pentru a ne putea vedea anul acesta. Deși ne-am dori la fel de mult ca voi, situația actuală nu se poate schimba. La fel cum nu este posibilă nici organizarea unui eveniment la care să ne putem întâlni cu toții (suntem mulți și pentru asta vă mulțumim).
Credem că toți merităm să avem parte de experiența AOA, așa cum o știm și doar în acea variantă ne putem bucura cu adevărat. Pentru ca acest lucru să fie posibil, singura opțiune realistă este să ne vedem pe 25-27 iunie 2021.

Biletele (și alte servicii adiționale) cumpărate vor fi valabile anul viitor sau puteți opta pentru bilete anytime care pot fi folosite la orice ediție Arad Open Air.
Totodată, aveți posibilitatea de schimba abonamentele în voucher, valabil la evenimentele organizate de noi. Pentru cei care nu vor putea fi alături de noi, restituirea contravalorii se va putea face între 1 octombrie 2021 și 31 decembrie 2021.

Pregătim și câteva beneficii pentru cei care aleg să le păstreze. Ne-am bucura să vă vedem pe cât mai mulți dintre voi, fără de care nimic din tot ce facem nu ar fi posibil.
Revenim luni cu detalii despre modul în care vă puteți exprima opțiunea aleasă.

Pentru că, așa cum spuneam, chiar ne este dor de voi, am pregătit deja câteva surprize pentru perioada care urmează.

Vom reveni cu mai multe detalii așa că rămâneți alături de noi!

Love,
Arad Open Air Festival!

Încarcă mai mult
Load More In Lifestyle
Comments are closed.

Vezi Și

Organizatorii Untold și Neversea, propun ca accesul la festival să fie pe bază de certificat de vaccinare, test de anticorpi sau test rapid Covid-19

Organizatorii Untold și Neversea, propun organizarea festivalurilor cu public, iar intrare…