Acasă Lifestyle Festivalul Tomorrowland 2020 anulat din cauza coronavirusului

Festivalul Tomorrowland 2020 anulat din cauza coronavirusului

0
0
710

E oficial. Cel mai mare festival din Europa, Festivalul Tomorrowland, nu va mai avea loc în 2020, fiind anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Anul acesta ar fi marcat cea de-a 16 ediție a festivalului.

Tomorrowland trebuia să aibă loc în două weekenduri din luna iulie (16-18 iulie şi 23-25 iulie), în comuna Boom, din Belgia, dar organizatorii au luat decizia de a anula ediția din acest an pentru a proteja siguranța și sănătatea tuturor celor implicați.

Acestea sunt vremuri excepționale pentru noi. În ultimele săptămâni ne-am consultat cu autoritățile belgiene și cu experți internaționali. Este misiunea noastră să unim sufletele din toată lumea, dar de asemenea prioritatea noastră numărul unu este siguranța și sănătatea «Oamenilor de Mâine», a partenerilor și furnizorilor, vecinilor, artiștilor și a echipei noastre”, au transmis organizatorii.

Vă informăm că Tomorroland nu poate avea loc în 2020.

Înțelegem și susținem ordinele guvernamentale care au fost emise. Cea de-a 16-a ediție a Tomorroland va avea loc în vara anului 2021 (16-18 iulie și 23-25 iulie).

Stați acasă, spălați-vă pe mâini și păstrați distanța față de ceilalt. Faceți-o pentru voi, pentru cei pe care ăi iubiți și pentru personalul medical care lucrează neîncetat”, mai transmit ei.

Din cauza anulării festivalului, datorită cererii uriaşe de bilete, Boom va pierde peste două milioane de euro.

Sursa

  • Coronavirus anulează ”Tomorrowland Winter 2020”

    Facebook 13 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”La începutul lunii februarie, a în…
Încarcă mai mult
Load More In Lifestyle
Comments are closed.

Vezi Și

Curentul progresist ”woke” câștigă din nou la Eurovision, bizarul cu fustă și ștrampi roz, câștigătorul ediției 2024, a spart trofeul pe scenă

Facebook 33 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Curentul progresist ”woke” câștigă …