Acasă Lifestyle George Buhnici, puțin ”tras” după miezul nopții la Neversea, declarații cu tentă de pedofilie. ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

George Buhnici, puțin ”tras” după miezul nopții la Neversea, declarații cu tentă de pedofilie. ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

0
0
629

Realizatorul de vloguri despre tehnologie, hashtagistul protevist, George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit un nou val de reacţii pe reţelele sociale după un interviu pentru emisiunea ”XNS” de la Antena Stars.

Buhnici a făcut declaraţii halucinante la festivalul Neversea.

El și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie ”cu celulită şi vergeturi”. George Buhnici a afirmat că ”mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul” a spus Buhnici la Antena Stars.

Jurnalistul a continuat afirmând că „şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră„. ”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici, la XNS.

Ana Măiță, președintele Asociației „Mame pentru Mame„, a reacționat după derapajul vloggerului George Buhnici în legătură cu femeile care au celulită și vergeturi.

Ana Măiță: Buhnici gândește într-un mod absolut toxic pentru anul 2022.

Ce să vă spun? Este dezamăgitor că un bărbat în toată firea, de 40 de ani, pentru că are vârsta mea domnul Buhnici, este tată de fată, ce-i mai grav, face astfel de declarații în public. Eu înțeleg contextul, probabil că dânsul a vrut să ne dea de înțeles că el chiar consumase ceva, fie alcool, fie altceva, când a lăsat gura să meargă fără creier, cum spunem noi în popor. Nu mă interesează să îl punem la zid definitiv pe domnul Buhnici, ce mă interesează este să înțeleagă că problema nu a fost că și-a dat drumul la gură în acest context, problema a fost că el gândește într-un mod absolut toxic pentru anul 2022 și că este un exponent al masculinității toxice.

Nu mă așteptam să gândească așa, vă spun sincer, pentru mine a fost o surpriză foarte neplăcută, mai ales că noi l-am perceput mereu ca pe un tip foarte modern, un bărbat modern, cu viziuni cât se poate de actualizate, ei uite că își învârte nevasta de mână la TV și se laudă că arată ca o minoră. Pentru mine faptul că dânsul consideră că cel mai mare complimente pe care poți să îl faci unei femei despre cum arată este să-i spui că arată ca o minoră, mi se pare extraordinar de nepotrivit.„, a declarat Ana Măiță în cadrul emisiunii „Controversat”.

Eu m-am simțit direct vizată de comentariu lui Buhnici.„, a mărturisit jurnalista Ionela Arcanu.

Declarațiile controversate ale lui George Buhnici:

Susținător al sportului, George Buhnici a afirmat că ”mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine și am văzut fete care arată foarte bine aici”.

Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici.

Dacă vii la mare și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva în afară de decolteu. Am combinat la mare Mâncam covrigi cu iaurt, atât îmi permiteam. Am agățat două fete în club. Colegul meu avea o discuție intensă cu fata aia la duș și eu – eram un pic mai prost, așa – încă purtam negocieri. La un moment dat, fata cu care purtam discuții și-a dat seama că vorbim degeaba și mi-a propus ea să trecem la fapte, ceea ce am și făcut. Deci am agățat și la mare odată, demult, în alt secol. Nu-mi aduc aminte și nici nu recunosc”, a mai spus acesta.

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră.

Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

Sunt norocosul soț al unei femei frumoase, alături de care trăiesc de prin 2007.

La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală” a scris George Buhnici pe site-ul său.

Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin” a continuat el. Vlogerul mai scrie că toți cei care-l cunosc știu ce relație are cu soția sa, dar și că nu încurajează pedofilia, așa cum s-a înțeles/comentat în spațiul public. El lansează și o teorie despre ce se întâmplă, susținând că interviul nu a fost unul de succes, ci unul rostogolit după o săptămână pe anumite grupuri, de unde a fost amplificat în ultimele zile.

George Buhnici duce discuția spre obezitate, chiar dacă în răspunsurile date a vorbit despre vergeturi și celulită. ”Obezitatea este o problemă națională.” scrie el în susținerea sa.

Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.” a mai susținut cele spuse.

Buhnici se declară victima rețelelor sociale: ”Câți dintre ei sunt însă oameni și câți sunt boți? Cine îi controlează?

Vlogerul afirmă și că declarația sa a fost scoasă din context și rostogolită pe rețelele sociale de conturi false, făcând profilul celor care l-au criticat: ”O bună parte sunt conturi noi sau inactive care nu postează mai nimic cu lunile și anii, au sub 10 urmăritori dar dau like la subiecte controversate, pentru algoritm. Există printre aceste conturi unele mai active. Câțiva se declară deschis comuniști și luptă împotriva vestului. Sunt activi în discuții politice unde inflamează conversația cu opinii puternice. 99% din postările lor sunt în engleză. Câți dintre ei sunt însă oameni și câți sunt boți? Cine îi controlează? Până aflăm, rămâne valabilă regula cu lama lui Ockham. Răspunsul evident este de cele mai multe ori cel real.

Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă și trebuie pedepsită! Îmi iubesc soția și încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc. O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă, dar nu pot opri trolii. E treaba fiecăruia să gândească pentru el” a conchis el, îndemnându-i pe cei care-l urmăresc să nu ia totul de pe Internet… ci să-l contacteze pe el, pe site-ul său, respectiv tot pe Internet.

George Buhnici a stârnit o adevărată dezbatere la adresa trupului feminin și al defectelor sale (celulită, vergeturi), numindu-și, de asemenea, soția ”minoră”. În acest sens, psihologul Radu Leca a vorbit despre substratul declarațiilor vloggerului și undele trimise în societate.

În cazul celebrului și până acum, absolut firescului și normalului George Buhnici, până la această declarație, bănuiesc că până acum o să avem o cădere uriașă de imagine din toate punctele de vedere. Cred din suflet, ascultându-i vocea, că avem de-a face cu o declarație de context, pe care nu cred că a gândit-o, mai mult a simțit-o.

A vrut să își pună soția în valoare sau chiar îi plac minorele?

El și-a dorit să își pună în valoare soția care era lângă el. Într-adevăr, lui, după această declarație, din punct de vedere al ideii de familie și de cuplu, i-a mers foarte bine la festivalul respectiv, a primit atenția cuvenită. Lipsa de atenție de care o să se lovească în săptămânile, lunile și anii următori, după această controversată declarație o să fie interesant de acceptat, până la urmă.

Nu a fost o glumă, a fost o declarație de context. El era, dacă stați și ascultați timbrul lui vocal, extrem de agitat și de bucuros în raport cu locul în care se află, era lumină multă, erau oameni mulți, își dorea să atragă atenția, dar a făcut-o într-un mod, din punctul meu de vedere, al ideii de tată, soț și psiholog, a făcut-o într-un mod nepotrivit.

Acum există posibilitatea să își pună un kil de cenușă în cap și să spună vai cât de rău îmi pare pentru lucrurile ieșite din context pe care le-am spus. Nu știu dacă acest lucru o să se întâmple, dar avem de-a face cu o poziție a unui bărbat de 40 de ani sau în apropierea vârstei, care a afirmat practic că lui îi plac persoanele mai mici în vârstă, cumva. Și această declarație este una din context, fiindcă tu asculți ceea ce el spune și te gândești la ce a vrut să spună. A vrut să își facă soția să fie uluitoare sau lui George chiar îi plac fetele mai mici de 18 ani. Lucrurile sunt ieșite din context, indiferent cum pui problema”, a spus psihologul Radu Leca.

Încarcă mai mult
Load More In Lifestyle
Comments are closed.

Vezi Și

Târgul din Craiova, oraș ”roșu” condus cu suflet de Olguța Vasilescu, ocupă locul doi în topul celor mai frumoase târguri europene de Crăciun

După ce anul trecut ocupa un binemeritat loc 3, anul ăsta s-a întrecut în lumină, inedit ș…