Acasă Lifestyle Neversea, Untold și Electric Castle ar putea fi anulate prin lege în 2020

Neversea, Untold și Electric Castle ar putea fi anulate prin lege în 2020

0
239

Organizatorii marilor festivaluri cer Guvernului anularea propriilor evenimente, precum Untold și Electric Castle. ”Ne vom adresa Parlamentului pentru a da o lege în acest sens”, spune Bogdan Gheorgiu, ministrul Culturii.

”Organizatorii de mari festivaluri ne-au solicitat insistent să emitem noi un act normativ prin care să anunţăm că nu mai sunt permise organizarea de evenimete cu participare de peste 1000 de persoane cel puţin până la 1 septembrie, pentru că asta i-ar ajuta pe ei în rezilierea contractelor şi în alte procese”, a afirmat ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, pentru Mediafax.

Ministrul Culturii spune că vor adresa o cerere către Parlament pentru a emite o lege care să anuleze festivalurile.

Nu că noi le-am interzice, ei ne-au cerut să emitem un act normativ, dar Guvernul nu poate emite acte decât pe durata stării de alertă aşa că ne vom adresa Parlamentului cu o propunere de lege in acest sens„, a mai precizat Gheorghiu.

Bogdan Gheorghiu spune că biletele deja cumpărate vor putea fi transformate în vouchere sau pot fi folosite pentru următorul festival. „Acele bilete îşi păstrează valabilitatea până la următorul spectacol. Dacă respectivul nu doreşte să meargă la următorul spectacol se analizeaza posibiltiatea transformării biletelor în vouchere cu care să se poată participa la un alt eveniment cultural”, a mai spus ministrul.

Încarcă mai mult
Load More In Lifestyle
Comments are closed.

Vezi Și

Organizatorii Untold și Neversea, propun ca accesul la festival să fie pe bază de certificat de vaccinare, test de anticorpi sau test rapid Covid-19

Organizatorii Untold și Neversea, propun organizarea festivalurilor cu public, iar intrare…