Acasă Lifestyle Prima ediţie SAGA Festival a fost amânată

Prima ediţie SAGA Festival a fost amânată

0
356

Un alt festival se amână! SAGA Festival, care trebuia să se desfășuare între 5 și 7 iunie a fost amânat, astfel, acesta va avea loc între 11-13 septembrie în parcul Izvor din Capitală.

Decizia de a muta festivalul în toamnă, a venit după ce organizatorii au monitorizat îndeaproape situația la nivel global din ultimele săptămâni cu privire la COVID-19. Amânarea evenimentului a fost cea mai bună opțiune, sănătatea și bunăstarea participanților fiind principala prioritate.

Organizatorii festivalului au menționat că line-up-ul, care va fi anunțat în curând, s-ar putea să fie ușor diferit, din cauza calendarelor artiștilor, însă asigură că lista finală va fi la standardele ridicate ale ALDA și Insomniac.

De asemenea, va include și un artist surpriză, care va fi anunțat în perioada următoare.

Urmează să își anunțe amânare și alte festivale locale, Nerversea, Untold, Electric Castle, Arad Open Air…? Rămâne să vedem în perioada următoare!

Încarcă mai mult
Load More In Lifestyle

Vezi Și

În timp ce concertul lui Armin van Buuren din Piața Constituției, a fost amânat cu un an, 30.000 de oameni au participat la iMapp Bucharest 2021, în weekendul trecut

Cel mai mare eveniment de new media art din România şi în top 3 concursuri de video mappin…