Acasă Lifestyle Tomorrowland Winter 2021 anulat din cauza pandemiei coronavirus

Tomorrowland Winter 2021 anulat din cauza pandemiei coronavirus

0
283

După ce Tomorrowland își anula anul trecut, ediția de iarnă din Alpe d’Huez, un an mai târziu, condițiile epidemilogice pe plan mondial, îi obligă pe aceștia, să ia din nou aceeași decizie. Astfel Tomorrowland Winter 2021 a fost anulat din cauza circumstanțelor incerte create de COVID-19.

Tomorrowland Winter este ediția de iarnă a legendarului festival de dans, aducând fabulosul decor de scenă Tom Tom și Tom și linia epică în orașul pitoresc Alpe d’Huez pentru o săptămână întreagă.

Tomorrowland Winter 2021 nu poate avea loc din cauza circumstanțelor incerte create de COVID-19. Organizarea unui festival precum Tomorrowland Winter necesită multă pregătire, atât de către organizatori și parteneri locali, cât și de către dumneavoastră.

Având în vedere lipsa actuală de perspective pentru următoarele luni, Tomorrowland nu are de ales decât să nu organizeze o ediție Tomorrowland Winter în 2021.” anunță organizatorii pe pagina oficială.

2020 a fost un an oribil pentru industria evenimentelor, cu programul festivalurilor decimat de pandemie. Din păcate, veștile proaste continuă să apară, o dată cu anunțul anulării ediției din 2021 a Tomorrowland Winter. Cu ediția din 2020 anulată și ea, fanii abia așteptau să participe anul viitor, dar se pare că așteptarea va fi mai lungă decât era anticipat.

Potrivit declarației, toți deținătorii de bilete urmează să fie contactați cu privire la pașii care trebuie urmați în continuare. Aceste vești vor fi un șoc imens și o mare dezamăgire pentru mulți, având în vedere succesul pe care l-a avut ediția de debut a festivalului din 2019.

Încarcă mai mult
Load More In Lifestyle

Vezi Și

În timp ce concertul lui Armin van Buuren din Piața Constituției, a fost amânat cu un an, 30.000 de oameni au participat la iMapp Bucharest 2021, în weekendul trecut

Cel mai mare eveniment de new media art din România şi în top 3 concursuri de video mappin…