Acasă Lifestyle Ultra Music Festival Miami 2020 a fost anulat

Ultra Music Festival Miami 2020 a fost anulat

0
318

Un alt eveniment major de început de an și destinat muzicii electronice și anume Festivalul Ultra Music din Miami, programat să aibă loc între 20 și 22 martie 2020, a fost anulat din cauza răspândirii virusului COVID-19, cunoscut drept coronavirus.

Potrivit unui articol din Miami Herald, organizatorii festivalului au avut discuții cu liderii aleși din Miami și au decis să anuleze ediția din acest an a festivalului, care urma să se desfășoare între 20 și 22 martie.

Cu câteva zile în urmă, primarul din Miami, Francis Suarez, și-a arătat intenția de a amâna festivalul la o dată ulterioară, ca urmare a răspândirii coronavirusului, numit oficial COVID-19, care a fost detectat în 16 state, inclusiv Florida.

Deocamdată nu există nicio știre cu privire la faptul că alte evenimente din Miami Music Week vor fi afectate de această decizie.

Sursa

Încarcă mai mult
Load More In Lifestyle

Vezi Și

În timp ce concertul lui Armin van Buuren din Piața Constituției, a fost amânat cu un an, 30.000 de oameni au participat la iMapp Bucharest 2021, în weekendul trecut

Cel mai mare eveniment de new media art din România şi în top 3 concursuri de video mappin…