Acasă Lifestyle We Are One, cel mai mare concert caritabil din România, Armin Van Buuren a mixat o oră pe Arena Națională

We Are One, cel mai mare concert caritabil din România, Armin Van Buuren a mixat o oră pe Arena Națională

0
474

Armin Van Buuren, celebrul și îndrăgitul DJ olandez, a ridicat steagul Ucrainei, în timpul concertului umanitar de pe Arena Naționlă.

Mii de oameni participă la concertul caritabil de pe Arena Națională. În timpul evenimentului, Armin van Buuren a ridicat un steag al Ucrainei.

Unul dintre cei mai iubiți DJi la nivel mondial, Armin van Buuren, a mixat sâmbătă, 12 martie, în București pe Arena Națională, pentru WE ARE ONE. Artistul este extrem de apropiat de români și a acceptat cu empatie și bucurie invitația de a fi alături de fanii lui din România, pentru a sprijini împreună ucrainenii care trec în această perioadă prin momente dificile.

Fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor și poate fi cumpărat de pe weareoneromania.com.

Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, aici, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

O campanie SAGA FESTIVAL, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București pentru poporul ucrainean.

Nume sonore ale muzicii românești și internaționale participă astăzi la un concert umanitar organizat la Arena Națională din București. Banii strânși vor ajunge la Crucea Roșie, pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni, goniți din țara lor de război.

Line-up complet WE ARE ONE:

Armin van Buuren, Tom Odell, Jamala, INNA, Carla’s Dreams, Spike, Grasu XXL, Andra, Guess Who, Irina Rimes, Vama, Antonia, Horia Brenciu, Delia, CTC, Lidia Buble, Feli, DJ Project, Manuel Riva, Alina Eremia, Dirty Nano, AMI, VUNK, Voltaj, Olivia Addams, EMAA, Andia, Sasha Lopez, Misha Miller, Adda, Liviu Teodorescu, Coma, Les Elephants Bizarres, WRS, Bitza, Otilia, Olix, Yuka.

Pentru fiecare milion de oameni care se tem, există un milion de oameni care nu se tem să ajute. Zilele acestea, misiunea noastră este să ajutăm poporul ucrainean. Împreună, WE ARE THE ONE! SAGA Festival, PRO TV, KISS FM şi Primăria Municipiului Bucureşti îşi unesc forţele pentru cel mai mare concert caritabil live din România, cu scopul de a ajuta ucrainenii care se află într-o situaţie extrem de dificilă în acest moment, sâmbătă, 12 martie, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Deoarece Umanitatea nu are Granițe, acum este vremea să ne unim şi să arătăm UNITATE tuturor celor care au nevoie.

PRO TV va dona toate încasările din publicitate, pe toată durata concertului, şi încurajăm toţi reprezentanţii media din piaţă să procedeze la fel, astfel încât să putem asigura nevoile de bază ale celor care au fost nevoiţi să-şi părăsească casele, de la mâncare şi haine, până la medicamente şi adăpost. Toate donaţiile vor fi făcute către Crucea Roşie Română„, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.

3,7 milioane de lei, O sumă impresionantă a fost strânsă sâmbătă seară pentru victimele războiului din Ucraina, la cel mai mare concert caritabil organizat vreodată în România.

„We Are One!” s-a numit concertul organizat sâmbătă de către ProTV. Organizatorii au anunțat că toți banii – colectați din bilete și donații – vor ajunge la Crucea Roșie Română. 35 de mii de oameni au înfruntat frigul și au creat un munte de solidaritate. I-au ascultat pe cei 35 de artiști români și străini care au urcat pe scenă, la Arena Națională.

Cel mai așteptat artist a fost DJ-ul olandez Armin Vun Buren, care și-a început show-ul cu un mesaj puternic pentru poporul greu încercat al Ucrainei:

Poate nu astăzi, poate nu mâine, dar într-o zi ne vom întoarce victorioși pe pământurile noastre. Suntem vecini, nu suntem separați de granițe, ci legați de o forță invizibilă. O lumină care strălucește în inima fiecăruia dintre noi. Suntem un singur popor, cu o singură inimă, cu un singur scop, cu un singur țel și acesta este să ne ridicăm din nou.

Și artista ucraineană Jamala, laureata concursului Eurovision din 2016, a cântat pentru poporul ei. Tânăra şi cei doi copii ai săi s-au refugiat în ţara noastră din calea războiului.

35 de artiști români și internaționali au răspuns pozitiv invitației de a cânta pentru Ucraina
Printre ei, Irina Rimes, Andra, Vama și Inna.

Irina Rimes: ”Dacă există ceva mai prețios în lume, acest lucru este pacea, și astăzi n-o avem, iar muzica este cea care trebuie să aducă pace, pentru că muzica este cea care trebuie să transmită iubire”, potrivit sursei ProTv.

Pe scenă a urcat și britanicul Tom Odell. Piesa lui, “Another Love”, a devenit imnul celor care cer în stradă, zilele acestea, încetarea războiului din Ucraina. Cu o zi în urmă, artistul a susţinut un mini concert pentru refugiați şi în Gara de Nord.

Mesaje de susținere adresate poporului ucrainean au venit și din partea oamenilor, nu numai a artiștilor.

”Să reziste pentru că istoria le va da dreptate.”

”Ne-am unit toți pentru o cauză comună.”

”Să lupte în continuare, noi suntem alături de ei. Sunt sigur că următoarea perioadă va fi bună pentru toți”.


Încarcă mai mult
Load More In Lifestyle

Vezi Și

Concertul lui Armin van Buuren, de pe 24 septembrie din Piața Constituției, a fost anulat, din cauza: ”contextului economic nefavorabil”

După ce anul trecut se amâna și se invocau condițiile pandemice, anul acesta evenimentul S…