Acasă Opinie Cam cum ar fi fost, dacă PSD conducea țara prin pandemie?!

Cam cum ar fi fost, dacă PSD conducea țara prin pandemie?!

0
2
1,102

Cam cum ar fi fost, dacă prea ambițiosul Iohannis, nu și-ar fi dorit toată puterea pentru el, ”guvernul lui, parlamentul lui, institituțiile lui, justiția lui, românii lui”, dacă guvernarea PSD continua să se întâmple și în consecință, ajungea să se întâlnească ciuma roșie cu coronavirusul?

Cam cum ar fi fost, dacă în urma măsurilor luate de guvernul PSD, se ajungea la starea în care suntem acum, după 3 săptămâni de la decretarea stării de urgență?

Cam cum ar fi fost, dacă în loc să se ocupe cu pregătirea pentru pandemia care se anunța că vine, guvernarea PSD ar fi pierdut timp prețios prin oportunisme politice și electorale?

Cam cum ar fi fost, dacă toate măsurile care trebuiau luate din timp, ar fi fost luate cu întârziere sau deloc?

Cam cum ar fi fost, dacă nu se închideau granițele, dacă repatriaților li s-ar fi permis să bântuie prin țară și să răspândească criminal virusul, fără măsuri serioase și eficiente de încarantinare și control?

Cam cum ar fi fost, dacă spitalele ar fi căzut unul după altul, precum piesele de domino, cam cum ar fi fost dacă doctorii în loc să fie susținuți cu echipamente și resurse materiale specifice, ar fi fost mituiți?

Cam cum ar fi fost, dacă drepturile și libertățile cetățenilor ar fi fost limitate și îngrădite până la limita suportabilului social și economic?

Cam cum ar fi fost, dacă cetățenii nu mai erau lăsați să iasă din case, pe la grătare, prin parcuri, prin păduri, dacă nu mai aveau voie să socializeze, să se adune în grupuri și grupulețe, să protesteze prin piețe?

Cam cum ar fi fost, dacă guvernul PSD venea la președintele Iohannis spre citire publică, cu o ordonanță militară, la care peste doar 4 ore se aduceau deja modificări?

Cam cum ar fi fost, dacă economia țării, așa firavă cum ea ea, ar fi fost oprită, pusă pe butuci și secată de vlagă?

Cam cum ar fi fost, dacă în loc de măsuri economice și sociale, cetățenii ar fi primit ordonanțe militare privative de drepturi și libertăți?

Cam cum ar fi fost, dacă prețurile la alimentele de bază și la medicamente nu s-ar fi plafonat în secunda doi a stării de urgență?

Cam cum ar fi fost, dacă în loc de măsuri care să ne treacă cât mai repede și puțin vătămător prin criza provocată de pandemie, am fi primit proiecte de lege descreierate și nepotrivite pentru vremurile pe care le traversăm?

Cam cum ar fi fost, dacă intrau orașe întregi în carantină?

Cam cum ar fi fost, dacă Viorica Dăncilă ar fi condus țara prin teleconferință de la Vila Lac 1?

Cam cum ar fi fost, dacă guvernul PSD și-ar fi dat cu stângul în dreptul, în timp ce oamenii mureau pe capete prin spitale?

Cam cum ar fi fost, dacă miniștri din guvernul PSD, ieșeau în teleconferințe, precum apicultorii?

Cam cum ar fi fost, dacă în plină pandemie, ministrul sănătății din guvernul PSD și-ar fi dat demisia?

Cam cum ar fi fost, dacă un pacient cu febră 40 și cu simptome evidente, care în loc să fie dus la spital și tratat, a fost lăsat acasă 5 zile până a murir?

Cam cum ar fi fost, dacă Viorica Dăncilă apărea la declarții incoerentă, aburită, îmbujorată și evident sub influență…?

Cam cum ar fi fost…?

Răspunsul îl știm deja cu toții, am fost deja acolo, chiar dacă fără covid, e deja istorie contemporană, știm de câtă ipocrizie, subiectivism, dezbinare, ură, descreierare, isterie și dublă măsură suntem capabili!

Credeți voi, că îi mai păsa cuiva de coronavirus și de pandemie, dacă toate cele subliniate mai sus se întâmplau? Cât de toleranți, înțelegători, cooperanți și docili ne-am fi arătat? Singura pandemie din cauza căreia nu s-ar mai fi putut trăi în țărișoară, ar fi fost cea de ciumă roșie!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…