Acasă Opinie Cam cum era, dacă din cauza guvernului PSD aveam vid legislativ?!

Cam cum era, dacă din cauza guvernului PSD aveam vid legislativ?!

0
0
748

Să presupunem, că PSD era încă la guvernare și din cauza incompetenței și a delăsării, România era nevoită să treacă prin 3 zile de vid legislativ…! Cam cum era? ”Huoooo, criminalii, Dragniiiia ne atacă drepturile și libertățile, ne omoară, ciuma roșie, comuniștii, corupții, penalii, la pușcărie”, toată haznaua aia împuțită care încă duhnește peste România și cu care președintele Iohannis încă mai prostește proști.

Cam ce ar fi făcut opoziția, PNL, USR, ăștia toți, cam cum s-ar fi jeluit de la tribuna Parlamentului, cam cum s-ar fi dat cu fundul de pământ hashtagul, cam cum ar fi beculit în Piața Victoriei tefeliștii și ”ONEGEURILE”, cam cum ar fi ieșit Iohannis să spună că ”guvernul eșuat”, că nu se mai poate cu PESEDEUL în România, nu-i vorbă, că ne-o spune oricum cu fiecare ocazie, cam cum vuiau rețelele de socializare a revoltă, cam cum…?!

Dar așa, e bine, dubla măsură și ipocrizia sunt bine mersi, la locul lor, nu au reușit cele 8 luni de guvernare PNL și cele două luni de Stare de Urgență să ne miște nici măcar un deget, atunci bine, noapte bună națiune, dormi că dormi bine!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…