Acasă Opinie Ce-i lipsea neamțului…?!

Ce-i lipsea neamțului…?!

0
0
662

Da, oare ce-i mai lipsea neamțului? În timp ce România se scufundă în instabilitatea politică, economică, guvernală și socială, instabilitate care în mod direct îi aparține, în timp ce pandemia bate la ușă și asteroidul dă să se prăvălească peste noi, în timp ce unii, fără ”praf de stele” pe umeri, sunt târâți precum pe vremea inchiziției, în lanțuri și în oprobiul public, președintele Iohannis își mai trage în panoplie, un premiu pentru ”merite deosebite”!

Preşedintele Klaus Iohannis a primit, azi, premiul european „Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020, președintele afirmând că ”îl onorează”, cu atât mai mult cu cât printre laureaţi se numără personalităţi de marcă ce s-au dedicat obiectivului unei Europe unite.

Decernarea premiului ”Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020 mă onorează. (…) Această distincţie mă bucură cu atât mai mult cu cât, privind în urmă, printre laureaţi se numără personalităţi de marcă ce s-au dedicat obiectivului unei Europe unite”, a spus Klaus Iohannis.

Desigur că îl ”onorează”,  e bine cunoscut și nu de ieri de azi, că președintele Iuohannis are afinități masonice, că îi plac distincțiile, medaliile și colanele, că îi place să fie gâdilat, admirat, apreciat și răsfățat, că îi place luxul, confortul și tihna, că îi plac concediile și vacanțele prelungite, iar românii în mărinimia lor nemărginită, au făcut tot posibilul să îi faciliteze, ofere și tolereze toate poftele, extravaganțele, fasonelile capriciile și năravurile!

Dar e bine, e bine că avem un președinte atât de valoros, apreciat și premiat, atât în interiorul granițelor cât și în exterior…pentru noi ceilalți, fiecare zi în plus în care supraviețuim pe aici, e un premiu și o izbândă în sine!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…