Acasă Opinie Cu un bronz perfect ciocolatiu, proaspăt întoarsă din concediu, Raluca Turcan habar nu are la ce produse au crescut prețurile

Cu un bronz perfect ciocolatiu, proaspăt întoarsă din concediu, Raluca Turcan habar nu are la ce produse au crescut prețurile

0
2,336

Într-o declarație mai amplă făcută miercuri, întrebată despre creșterea prețurilor în România, ministresa ”liberală” a muncii, Raluca Turcan, s-a bâlbâit și a dat-o cotită…”Da, scumpiri au fost foarte multe și mari, chiar și față de luna trecută, de aici și inflația…”

Atunci când reporterul a insistat cu întrebarea, Raluca Turcan s-a arătat deranjată…”Am rugămintea să mă lăsați să îmi termin ideea”, chiar dacă aceasta nu avea absolut nicio idee, trăgea doar de timp într-un mod politicianist, precum Vîlceanu ieri, atunci când a fost întrebat despre salariul minim și săptămâna trecută, atunci când a fost întrebat despre inflație. Ca atunci când premierul penal al ”României Normale” era întrebat despre prețul pâinii.

Ministrul Mediului, despre scumpirea alimentelor. ”De obicei cumpără soţia, nu prea fac cumpărături în piaţă, dar scumpirile sunt evidente. De exemplu, în domeniul în care lucrez s-a triplat preţul masei lemnoase, s-a triplat preţul cherestelei, s-a dublat preţul la fierul beton pentru că toate investiţiile sunt mai scumpe.

Şi în piaţă se vede: scumpiri la toate produsele. Şi la apă minerală şi la celelalte. Dacă mă întrebaţi de pâine, la pâine avem alte preţuri, că noi avem pâine cu cartofi acasă, şi acolo preţurile sunt altfel. De obicei eu duc plasa”, a detaliat și Tanczos Barna.

Realitatea e, că acești guvernanți abolut incompetenți ce vremelnic ne conduc, habar nu au de nimic din nimic și nici nu îi interesează. Singurele lucruri pe care îi interesează, sunt interesele personale de primenire, sau cele partinice de clan mafiot.

Pe acești politicieni, românii îi acceptă, îi tolerează și le oferă încrederea de care au ”nevoie” ca să ne conducă. Asta spune multe despre această țară și despre cetățenii ei. Și să mai spunem indignați și oripilați, că nu ne merităm soarta.

Încarcă mai mult
Load More In Opinie

Vezi Și

Pierdut popor român, declarat nul?!

De ce după debarcarea ”ciumei roșii” de la putere, românii, chiar și ăia care veneau de pe…