Acasă Opinie Dacă la București se fură voturile cu sacul, pe cale logică putem presupune că în toată România se întâmplă la fel

Dacă la București se fură voturile cu sacul, pe cale logică putem presupune că în toată România se întâmplă la fel

0
0
694

Întotdeauna am presupus că la alegeri se fură, că alegerile nu sunt 100% corecte, dar așa…ici colea câte un vot, mai ”greșește” câte unu, mai închide ochii un altul, mai rătăcește câte unu o ștampilă, mai cu amenințări, mai cu mita, mai cu vorba bună și uneori masiv din tableta STS, dar niciodată nu cred că cineva a putut să își imagineze, că de fapt s-ar putea fura cu sacii, direct și fără nicio opreliște din partea autorităților competente să le păzească, din incintele de unde aceștia sunt depozitați.

Bucureșteni, ăia care încă sunteți cu B și nu cu M în față și știu că sunteâi încă mulți, lăsați două fete să se lupte de unele singure pentru voi? Ieșiți în stradă să le fiți alături, e și votul vostru, e și Bucureștiul vostru, așa cum e și capitala noastră! Nu-i lăsați să v-o fure, nu-i lăsați să ne-o fure! Ridicați-vă fundurile de pe canapele și luați atitudine, ce se întâmplă acum nu e doar grav ci și insultător la adresa noastră, a tuturor. Votul nostru e la îndemâna ăstora, să îl manipuleze și să îl canalizeze după bunul plac. Iar noi, suntem doar carne de tun prin care ei își justifică jocul ”liber exprimat democratic”, în România Normală.

Pentru că ce se întâmplă acum în București, nu e doar o întâmplare, tinde să devină un obicei, ceva pandemic. Drepturile și libertățile ni se confiscă bucată cu bucată, nici măcar nu se mai chinuie să simuleze democrația, pentru că nu le pasă, pentru că știu că nu mai a rămas nimeni care să li se opună. Au țara, au cetățenii, au instituțile de forță, au tupeu și voință să aibă totul!

Voi, ăștia care încă ați mai rămas, ce mai aveți, v-a mai rămas ceva? Dacă da, arătați-le, strigați-vă și strigați-le disprețul și disperarea, arătați-le că încă nu pot face chiar orice în țara asta și că dacă totuși încă o fac, există consecințe.

Credeam, credeați…că votul ciclic electoral, prin care încă vă mai puteați împotrivi, încă mai puteați face corecturile necesare, odată la 4 ani, dar ne-au luat și asta! Dacă această fraudă imensă, această pată va rămâne întinsă pe conștiința noastră națională, dacă alegerile în București nu se vor repeta, ne vom mai putea numi o națiune liberă și democratică unde votul este suveran? Mi-e teamă că nu!

Dacă vor reuși să îngroape asta, ne vor îngropa definitiv și speranța pentru anii ce vin. Să nu uităm că președintele Iohannis, își dorește cu disperare alegeri parlamentare pe 6 Decembrie. Acum a fost doar testul, încălzirea, dacă lucrurile rămân așa, la parlamentare o să fie infinit mai rău ca acum, cine să îi mai oprească? Vor avea totul!

Avem nevoie de mai multe Oane Lovin și de Codruțe Cerva în țara asta! Cum facem să le clonăm? Să le clonăm cumva măcar mentalitatea, curajul, atitudinea, determinarea, inițiativa și îndrăzneala, să le clonăm cumva vocile în mentalul colectiv? Români, bucureșteni, când  vă uitați la ele, nu vi se face poftă de libertate? Asta ar trebui să fie pandemic, nu vrăjelile care ni se îndeasă zilnic pe gât!
Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…