Acasă Declarații Daniel Fenechiu, PNL: ”Cei plecați la sparanghel în Germania, și-au asumat…”

Daniel Fenechiu, PNL: ”Cei plecați la sparanghel în Germania, și-au asumat…”

0
4
13,710

Daniel Fenechiu, senator PNL, astăzi într-o intervenție la Antena 3, întrebat ce părere are despre abuzurile la care sunt supuși românii trimiși pe plantațiile de sparanghel din Germania și despre românul bolnav de covid-19, abandonat și lăsat să moară într-o baracă pe câmp, s-a spălat pe mâini de ”operațiunea sparanghelu” și a spus că ”românii plecați la sparanghel și-au asumat și bune și rele, inclusiv abuzurile, în fond sunt niște contracte private, iar acei români au plecat acolo pentru bani, guvernul Orban a făcut tot ce se putea, niciun alt guvern nu cred că putea face mai mult de atât, mai mult nu se poate face și am convingerea că românii așa zis abuzați, nu au apelat și la consulate…”.

Și asta, după ce actualul guvern, la comanda directă a președintelui Iohannis, a deschis granițele și a nesocotit și încălcat abuziv și discriminator, propriile ordonanțe militare, oripilând și enervând o țară întreagă și asta doar ca să pupe slugarnic poala nemțească și să trimite mână ieftină sclavagistă din România, pe plantațiile de sparanghel din Germania.

Păi se poate domnule Fenechiu? Atunci când vă satisfac și vă servesc electoral, cei plecați peste granițe pentru o pâine mai bună, sunt ”frații noștri, trup din trupul patriei”, iar când nu, vă put, îi abandonați și vă deziceți de ei ca de leproși sau de coronavirusați?! Poate cei în cauză, vor ține minte și vor acționa în consecință, la alegerile din luna septembrie, sau când veți găsi de cuviință să le organizați!

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…