Acasă Opinie De ce e premierul României agitat, nervos și obraznic?!

De ce e premierul României agitat, nervos și obraznic?!

0
4
6,851

În ultimele câteva luni, pe lângă doza de băloșenie ipocrită și slugarnică de care întotdeauna a dat dovadă, premierul României (cel cu nasul pe afară), a devenit și foarte arogant, bramburit, aiurit, agitat, nervos prin ședințele de la Palatul Victoria și obraznic cu jurnaliștii, aceiași jurnaliști (întrebătorii cu microfoane), care și ei la rândul lor erau obraznici, agresivi și obraznici atunci când PSD+ALDE erau la guvernare.

Partenerul strategic are o vorbă, ”poetic justice”. Cât să mai meargă și cu slugărnicia, cu afilierea politică, atunci când tu jurnalistule microfonist, ar trebui să fii obiectiv și nepărtinitor, măcar de ochii cețoși ai lumii, când tu de fapt ești un lingău ordinar!

Dar totuși, de ce se comportă Premierul României, Ludovic Orban, în halul ăsta, în ultimele luni?

Îi bâzâie tot timpul în ureche șeful lui din deal și asta îl agită?

Simte cum îi fug voturile care credea că le are în buzunarul sacoului asigurate și asta îl enervează?

Vede rezultatele catastrofale ale celor două luni de guvernare și asta îl supără?

Începe să resimtă din ce în ce mai mult în ceafă, respirația opoziției (până acum inexistentă)?

Începe să resimtă din ce în ce mai mult în masca (care întotdeauna o poartă aiurea), respirația străzii, stradă care până acum i-a suflat în pânze spre palatul Victoria, iar acum că a devenit potrivnică, le-a dat imediat un HG și i-a interzis!?

Începe să resimtă din ce în ce mai mult (nu mult, dar destul ca să îl agaseze) ostilitatea presei care doar ostilă nu îi e?!

Poate toate, poate nici una, ideea e, că eu în cele 7 luni, aproape 8 de guvernare, m-am cam săturat și de greaua moștenire în spatele căreia își ascund ”ăștia” incompetența, m-am săturat de aroganța ”nu ne criticați, lăsați-ne să lucrăm, noi știm mai bine, noi suntem la guvernare”, m-am săturat de aroganțele de specialiști titrați când de fapt voi sunteți niște ageamii, m-am săturat de Ludovic cu nasul pe afară atârnând precum o…bârnă, m-am săturat de nesimțire, de incompetență, de ipocrizie, de ba pe-a mă-tii, de prosteală, de manipulare, de ură, de obrăznicie, de brambureală, de aiureală, de bâjbâială, de haos, m-am săturat de ”ăștia”. 

ANCOMU să stea flexat, ”ăștia” era apelativul pe care îl folosea Președintele României, Klaus Werner Iohannis, când făcea referire la PSD în primul mandat, poate că îl folosește și în prezent!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…