Acasă Opinie De la premierul demascat, la premierul cu nasul pe afară

De la premierul demascat, la premierul cu nasul pe afară

0
598

În ultimele săptămâni, premierul Ludovic Orban ne-a demonstrat că nu este prieten foarte bun cu masca pe care ne obligă să o purtăm începând cu 15 mai, noi ar trebui să o purtăm și să o purtăm corect, căci altfel se lasă cu amenzi neconstitționale, domnia sa în schimb, atunci când o poartă, o poartă doar în bășcălie, ba pe dos, ba cu șina metalică de la nas pe barbă, ba cu nasul pe afară, ba repurtată din mâinile ne înmănușate și nedezinfectate ale ministrului Vela.

Nu asa domnule premier, cum puteți avea pretenția că educați populația pentru conduita purtării măștii obligatorii, în halul ăsta…?! Aaaa, nu puteți respira, vă deranjează, vă incomodează, vă enervează? Eh, ce să vedeți…și pe noi!

Domnule premier, haideți că facem invers, încercăm să vă educăm noi pe dumneavoastră, așadar, uitați, așa se poartă masca într-un mod corect, da nu-i vorbă, că ne-au mai arătat și alții, mai specialiști decât noi, un Arafat, un Rafila, un Streinu Cercel, da, știm că nu îi aveți la rânză!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie

Vezi Și

Cu un bronz perfect ciocolatiu, proaspăt întoarsă din concediu, Raluca Turcan habar nu are la ce produse au crescut prețurile

Într-o declarație mai amplă făcută miercuri, întrebată despre creșterea prețurilor în Româ…