Acasă Opinie Diversiune de pandemie, Cercel, Arafat, PSD, ținutul secuiesc și altele

Diversiune de pandemie, Cercel, Arafat, PSD, ținutul secuiesc și altele

0
3
1,673

Din manualul micului securist, ce faci ca să îți camuflezi pe timp de pandemie, neputințele, incompetențele, impotențele, furtișagurile, parandărăturile, într-un cuvânt, ”DEZASTRUL” guvernării Iohannis – Orban!? Ce poți să faci atunci când ești în cădere liberă în sondaje, când imaginea de salvatori ai națiunii, imaginea de competetenți, de profesioniști, de mesriași, atunci când laptea și mierea promise, ți se scurg printre degete?

Păi ce poți să faci, arunci fumigene și aduci spre discuție în spațiul public, subiecte delicate, controversate și sensibile pentru națiune, controlezi narațiunea și denaturezi discuția și interesul de la subiectele reale, importante, presante, stringente, arzătoare, sufocante, claustrante și astfel, câștigi timp vital, românii vor uita pentru o vreme de pandemie, de coronavirus, de ordonanțele de urgență, de ordonanțele militare, de restricții, de interdicții, de criza economică, de crizele personale cauzate de vremurile prin care trăim!

Nu-i așa, că pentru câteva ore ați mai uitat de pandemie și de coronavirus, de încălcarea drepturilor și libertăților fundamentale individuale conferite de Constituție, de criza medicală, de morți, de ”boală”, de situația economică precară în care ne aflăm, de situația socială la limita stabilității, de dureri, de lipsuri, de frustrări, de orizontul întunecat ce se întrezărește? Parcă totul, (mă rog, nu chiar totul), politica românească începe să semene cu ce știam și cu ce eram până acum obișnuiți?

Și totuși, cine aprinde lumânarea acestei țări și de ce? Că cine o ține cu strășnicie și obediență, deja știm! De ce nu ni se permite să ne găsim liniștea? Cine are interesul să pună gaz pe foc și să continue să îl alimenteze, cu manipulări, cu diveriuni, cu fake news, cu fabricațiuni politice, economice și sociale!? Nu ar trebui să suflăm în ea? Parcă arde a pagubă, sărăcie, ură, dezbinare și discriminare, de prea multă vreme!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…