Acasă Opinie Doctorul Raed Arafat și-a făcut-o singur cu mâna lui

Doctorul Raed Arafat și-a făcut-o singur cu mâna lui

0
0
1,824

Da, poporul l-a susținut pe Arafat, a fost alături de el și atunci când Băsescu și PDL vroiau să îl mătrășească în 2012, cu ”ghici ghicitoarea mea cine va pleca”, apoi a mai fost alături de el și la Colectiv când Iohannis vroia să îl pună pe făraș, românii au mai fost alături de el și atunci când guvernul ”liberal” în frunte cu Ministrul de Interne Marcel Vela, îi cerea capul înainte de pandemie.

De fiecare dată, poporul a fost acolo făcând scut în jurul lui, l-au adus la o cotă de încredere și popularitate cu mult peste președintele Klaus Iohannis, cotă de încredere care l-a făcut practic invincibil la atacuri, denigrări și demonizări.

Dacă Raed Arafat are impresia că dacă se aliază cu actuala Administrație PNL-Iohannis-Orban, întorcându-se împotriva poporului care l-a susținut, se înșală, nemaisusținut de majoritatea populară, cu proxima ocazie actuala guvernare îi va face vânt pe scări în jos.

Toate achizițiile, fărădelegile, hoțiile, abuzurile și neconstituționalitatea actualului guvern, toate oalele sparte vor fi plătite mai devreme sau mai târziu, de actualul Secretar de Stat cu apucături naziste.

De ce se comportă astfel Raed Arafat, este lipsit de orice logică și sens, are impresia că astfel își va apăra integritatea profesională, este amenințat și șantajat, are senzația că dacă îi cântă în strună actualului guvern ”liberal”, își va păstra funcția? Probabil că puțin din toate!

Dar îl asigur pe doctorul Arafat, că orice calcul își face, e unul greșit. Nici nu va fi nevoie să fie demis la inițiativa PNL, poporul o va cere, deja o cere…iar când vocea poporului se va alinia cu agenda PNL, aceștia vor veni și vor spune: ”l-am demis pentru că așa a cerut poporul, noi respectăm voința poporului”, win win pentru actuala guvernare, șah mat la Raed Arafat.

Putem înțelege profesionalismul, dar nu putem înțelege înverșunarea, agresivitatea și necesitatea obsesivă de a împușcăria cu forța persoane asimptomatice, susținerea acerbă a încălcării drepturilor și libertăților fundamentale, încălcarea dreptului la proprietate și toate celelalte abuzuri, în numele căreia ar trebui să renunțăm la toate drepturile noastre conferite de Constituție și în fața căreia ar trebui să ne proslăvim în adulație.

De la ”Jos labele de pe SMURD și Arafat”, în doar 4 luni, am ajuns la ”Jos Arahat”, eu în locul Secretarului de Stat Arafat, aș găsi asta destul de îngrijorător și preocupant, dar desigur, eu nu sunt Arafat și ce bine că nu sunt!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…