Acasă Opinie Eterna obsesie a celor de la PNL chiar și când o dau de gard, rămâne PSD

Eterna obsesie a celor de la PNL chiar și când o dau de gard, rămâne PSD

0
0
1,055

Băieții și fetele de la PNL, îi știm cât sunt de competenți, coerenți, prompți și de asumați…consideră că pentru simplul fapt că declarativ a fost plătită amenda, fapta e și asumată…nu e tot una cu a îți asuma o fotografie i asta pentru că ai fost deconspirat și pus în fața faptului împlinit, cu a îți asuma fapta, dubla măsură și ipocrizia în sine.

Că tu încă mai încerci să îți justifici derapajele, prin prisma prezumptiv făcutelor sau nefăcutelor a celor de la PSD, arată de fapt câtă capacitate de înțelegere ai de fapt. Și dacă nu ai minimul de înțelegere și de percepere a lucrurilor, atunci ce mai cauți să ocupi portofoliul pe care cu încleștare de încăpățânezi să o faci?!

Dar să vedem ce a scris ministrul muncii și protecției sociale, Violenta Alexandru azi pe pagina de facebook:

Fotografia de la guvern a fost asumată, explicată, sancționată. Reacție firească, într-o altă perioadă, pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie mușamalizate.

Inclusiv criticile din spațiul public au fost în linia normalității, oamenii spunându-și părerea. Dacă nu ar fi fost critici, personal aș fi fost îngrijorată.

Este mai bine cu o greșeală asumată prin plata imediată a amenzii decât cu intimidare și cu acoperitul lucrurilor prin diverse metode.

Foarte bine că s-a luat atitudine. De final, admit că recunosc până la detaliu, din proprie experiență la Minister pe diverse teme, tactica PSD/surse din interior.

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

După eșecul incipient al tandemului Ghigea și Morar, mai experimentatul Antal Putinică, e cooptat pentru a drege imaginea Antenelor pe F1

Facebook 32 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După eșecul incipient al tandemului…