Acasă Opinie Florin Cîțu, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Florin Cîțu, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

0
0
1,252

Florin Cîțu, noul premier desemnat de către președintele Klaus Iohannis! Găsiți surprinzător? Eu nu, deloc!

După mascarada consultărilor de azi de la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis vine să ne explice de ce am ajuns din nou azi la consultări…da domnule președinte, am ajuns din nou la consultări, pentru că matale ți-ai dorit cu orice preț alegeri anticipate, ceea ce evident nu s-a întâmplat, dar să nu ne pierdem speranța, poate a doua oară e cu ”noroc”!

Un lucru e cert, prin această desemnare, președintele Klaus Iohannis ne arată, că prin căpoșenia și ocoșenia de acum bine cunoscute, nu a renunțat încă la ideea alegerilor anticipate și că a ales să sacrifice relaxat interesul național în favoare propriului partid, PNL!

Un gest nu doar arogant și sfidător ci și hazardat, ca de altfel toate deciziile luate de Klaus Iohannis (îmbătat de putere) în acest an, după preluarea celui de-al doilea mandat!

Fără un guvern de specialiști care să poată întruni o majoritate necesară și care să aibe competențele necesare pentru a putea trece țara prin criza ce stă să vină, atât soarta noastră cât și a guvernului nou învestit e pusă sub semnul întrebării!

Iohannis continuă să se joace oportunist și arogant cu soarta noastră! De ce face asta? Pentru că poate! Pentru că îi permitem, pentru că i se permite!

Când se va goli visteria îngăduinței, a toleranței și a păsuielii, s-ar putea să fie prea târziu! Deciziile aleșilor neamului, luate în contrasensul interesului comun, lasă urme adânci, atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare!

Când vom începe să reacționăm? Probabil că atunci când ne va ajunge cuțitul la os!

Domnule președinte…și acum, tot PSD este vinovat? Vinovat pentrul ambițiile dumneavoastră păguboase, pentru orgolii, pentru deciziile hazardate și necalculate luate în detrimentul nostru?

Au trecut cele 15 zile in care, conform regulamentului, ar fi trebuit să se facă un vot. Nu s-a votat și atunci am intrat în riscul unui blocaj total in Parlament. Pentru a depăși acest blocaj, premierul desemnat, domnul Ludovic Orban, și-a depus mandatul și pentru astăzi deja am convocat consultări cu partidele parlamentare. Noi nu ne dorim să blocăm România. Noi ne dorim să mergem mai departe și să rezolvăm problemele țării, să rezolvăm problemele românilor. Așadar, după consultări, acum, am decis deja să fac o desemnare pentru a mișca lucrurile în așa fel incât să nu ne blocăm politic. Așadar, astăzi am decis să desemnez pentru poziția de prim-ministru pe domnul Vasile Florin Cîțu, actualmente ministru al Finanțelor Publice, care se va prezenta, sper, într-un timp scurt in fața Parlamentului, cu o echipă guvernamentală și un program de guvernare”, a arătat președintele, în declarația de presă susținută azi la Palatul Cotroceni.

Dar să vedem, cine este Florin Cîțu?

Florin Cîțu este cel cu două avize negative în comisiile de specialitate și un vot de neîncredere în parlament, Florin Cîțu este cel ce a adus leul la un minim istoric, prin declarațiile făcute în cele 4 luni de mandat, Florin Cîțu este cel ce făcea speculă și câștiga milioane prin devalorizarea leului, de un astfel de premier are România acum nevoie? Președintele Klaus Iohannis consideră că da!

Ce declara Eugen Teodorovici despre Florin Cîțu:

E o persoană care ar trebui interzisă în spațiul public. A fost dată afară din bănci, interzis de BNR pentru că a speculat pe leu…

Iar noi îl punem premier? Noaptea minții!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…