Acasă Opinie Ghinionul Klaus Iohannis, cel încruntat, scrâșnitor, narcisist, autosuficient și neiubitor de copii, ci de case

Ghinionul Klaus Iohannis, cel încruntat, scrâșnitor, narcisist, autosuficient și neiubitor de copii, ci de case

0
1,147

A fost și 1 Iunie, ziua copilului! Știind ce președinte ”mare iubitor” de copii avem, nu cred că cineva s-ar fi gândit, că Werner va ieși pe pagina de facebook, cu cine știe ce mesaj automat ca de Call Center și care să trimită din cavitatea de acolo unde ar fi trebuit să se afle acel organ numit inimă, un mesaj pentru toți copiii ”României Normale”, chiar și scris de echipa ce administrează pagina de facebook a teutonului numit de români ironic și pe bună dreptate, ”noul Terminator al României”. Căci România, după aproape 7 ani de mandat săsesc, arată așa cum arată, adică mai îngrozitor și mai lipsit de perspectivă și de speranță ca oricând. Divizată, învrăjbită, tristă, cenușie, oribilă.

Ludovic Orban de 1 Iunie în Parlament: ”Cine nu iubește copii?”…Eh, cum cine? Președintele Klaus Werner Iohannis, care în loc să le ureze copiilor La Mulți Ani de ziua lor, a ales să posteze pe pagina de facebook, o poză cu zâmbetul lui de android în devenire, la vârsta de 17 ani. Klaus Werner Iohannis, care conform cu propriile declarații din campania electorală din 2014, a declarat, că acolo unde românii au ales să investească în copii, el și soția Carmen, au investit în case și cu toate astea, românii în mărinimia lor, au considerat că e potrivit să îl ungă cu două mandate la Cotroceni.

Astăzi, de Ziua Copilului, președintele Klaus Iohannis și-a adus aminte de perioada din liceu și le-a arătat tuturor românilor cum arăta la 17 ani.

Amintire din copilărie. 17ani. 1Iunie. ZiuaCopilului”, a scris Klaus Iohannis în dreptul fotografiei postate pe Facebook.

Seriozitatea adolescentului Iohannis i-a inspirat pe internauţi să lase comentarii care mai de care mai savuroase, mulţi dintre ei comparându-l cu Arnold Schwarzenegger sau Harrison Ford. „Multă sănătate și tot asa sa rămâneți frumos si bun pentru toți românii”, „Mândru ca un brad proaspăt plantat! Multe ploi sănătoase vă urez!”, „Încă de atunci priveați „cu atenție şi îngrijorare”, „Legenda spune că dânsul a zâmbit la poză, dar cu întârziere!”, „Seamănă cu Arnold Schwarzenegger”, „Poza asta o pun pe aragaz să nu umble copiii la el”, „Mai bine vă făceați fotomodel”, „Și atunci era supărat pe PSD”, „Sufletul petrecerii”, ”#Heil Werner, ce privire ”blajină” aveai încă de adolescent. Ce să facem, atâta s-a putut, atâta am putut noi românii în aceasta #Peroadă de mare #Ghinion! Despre copii totuși nimic herr president? E totuși ziua lor! Ah, am uitat, matale ai investit în case, nu în copii!” sunt câteva dintre comentariile românilor.

Fotografia lui Iohannis nu a trecut neobservată de Dan Frînculescu, care nu s-a putut abţine din a face un comentariu în stilul său caracteristic. „Pare că tocmai v-aţi petrecut 20 de minute spunând o singură dată „I’ll be back”, a scris comediantul la poza preşedintelui.

Klaus Iohannis s-a născut pe 13 iunie 1959 la Sibiu. Vacanțele de vară le petrecea la bunicii săi, din Bradu, cu care mergea la fân și la alte activități agricole. Părinții săi sunt Susanne și Gustav Heinz Johannis, amândoi sași transilvăneni, care în 1992, ca pensionari, au emigrat din Sibiu în Germania și s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria.

Iohannis a absolvit în 1983 Facultatea de Fizică, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. După terminarea studiilor a devenit profesor de fizică la Agnita, apoi la școli din Sibiu și în 1989 la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”. În anul 1997 a devenit inspector școlar general adjunct, iar între 1999 și 2000 a fost inspector școlar general al județului Sibiu.

Din 1989 este căsătorit cu Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Cariera politică și-a început-o în 1990, odată cu înscrierea în Forumul Democrat al Germanilor din România. A devenit președintele acestei formațiuni 12 ani mai târziu.

A ajuns primar al Sibiului în 2000, obținând 69,18% din voturile valabil exprimate. Patru ani mai târziu a fost reales primar, cu 88,7% din voturi, obținând unul dintre cele mai mari scoruri din țară, lucru care s-a repetat și în 2008 și în 2012.

Mai târziu, în 2009, a fost propus de PNL pentru a deveni premier după ce Guvernul Boc a fost demis prin moțiune de cenzură. Cu toate că Iohannis a acceptat candidatura, Băsescu l-a numit următoarea zi pe Lucian Croitoru.

În 2014 și-a lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale, care s-a dovedit a fi o adevărată reușită, Iohannis fiind ales președinte al României pentru două mandate.

Încarcă mai mult
Load More In Opinie

Vezi Și

Cu un bronz perfect ciocolatiu, proaspăt întoarsă din concediu, Raluca Turcan habar nu are la ce produse au crescut prețurile

Într-o declarație mai amplă făcută miercuri, întrebată despre creșterea prețurilor în Româ…