Acasă Opinie Interlopii păziți de MAI la înmormântarea lui Pian cu elicopterul, de jandarmerie călare și forțe de poliție

Interlopii păziți de MAI la înmormântarea lui Pian cu elicopterul, de jandarmerie călare și forțe de poliție

0
0
767

Nu mai înțelegi absolut nimic din guvernanți, din ”autorități”, din toată țara asta. Totul e pe dos față de cum ar trebui să fie și asta în ciuda faptului că ni se promitea normalitatea, în ciuda faptului că ni se promitea ”România Normală”, doar normalitate nu am primit. Ce se întâmplă de câteva luni bune încoace în această țară, doar despre normalitate nu poate să fie vorba.

Cum putem să mai vorbim despre normalitate, atunci când pensionarii erau amendați neconstituțional pe stradă în timpul stării de urgență și asta doar pentru că întârziau câteva minute peste ora stabilită prin ordonanțele militare?

Cum putem să mai vorbim despre normalitate, atunci când cetățenii de rând sunt prigoniți, agresați și amendați, doar dacă nu se supuneau termoscanării, doar dacă nu poartă masca într-un mod ”corect”, acolo unde președintele și premierul țării nu o fac?

Cum putem să mai vorbim despre normalitate, atunci când procurorii, STS-ul, Poliția, nu au fost în stare să intervină la timp, astfel încât să îi salveze viața Alexandrei?

Cum putem să mai vorbim despre normalitate, atunci când în perioada stării de urgență, era interzis să mergi într-un cimitir și să aprinzi o lumânare la căpătâiul celor decedați?

Cum putem să mai vorbim despre normalitate, atunci când clanurile, interlopii, răufăcătorii…în loc să fie identificați (dacă tot s-au strâns la un loc) amendați, sau reținuți, sunt protejați cu forțe de ordine ale MAI, astfel încât să nu pățească nimeni nimic?

Cum putem să mai vorbim despre normalitate, atunci când un cap de clan interlop moare și televiziunile și presa îi oferă spațiu și timp de emisie, ca unui șef de stat? Asta e normalitatea care ni se promitea? Unde non valorile sunt promovate până la exasperare și obsesie, iar valorile care de fapt ar trebui să fie aduse și promovate, sunt marginalizate și ignorate? Asta e ”România normală? Unde legea banului și legea pumnului dictează?

Mai umpic și i se organiza lui Pian, funerarii naționale, intram trei zile în doliu național, mai ca la Regele Mihai! România normală, da?

Când Vela le spunea ”sunt cu ochii pe voi”, la asta se referea de fapt? Sunt cu ochii pe voi și vă protejez? De ce protejează totuși Vela clanurile și pe cetățenii de rând, plătitori de taxe, cetățenii de mâna a doua, îi persecută, abuzaează și îi prigonește?

De ce pe o băbuță care vinde ceapă și pătrunjel, sare poliția ciutură, că deh, au prins speculantul și pe clanuri le protejăm cu elicopterul MAI? Cum e asta totuși o țară normală, o Românie normală?

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…