Acasă Opinie Iohannis dă vina tot pe PSD pentru clanuri, cum altfel?!

Iohannis dă vina tot pe PSD pentru clanuri, cum altfel?!

0
0
2,914

Iohannis dă vina tot pe PSD pentru clanuri, cum altfel?! Păi să vedem… cine a lăsat clanurile să facă din România teritoriu de război, după ce ele clanurile s-au repatriat de pe unde acționau și activau ele prin Europa, începând de pe la finalul lui Martie așa, atunci când Iohannis încă demitiza puțin boala, doar doar apuca să își vadă alegerile anticipate înfăptuite? PSD-ul le-a lăsat? Nu PSD-ul, căci nu mai era la guvernare. PNL-ul era la guvernare.

PSD-ul le-a lăsat pe ele clanurile să zburde libere și nesupravegheate? PSD-ul cu Carmen Dan, sau PNL-ul cu Marcel Vela? PNL-ul, nu-i așa?!

Să o luăm și pe firul istoric…cine dănțuia în horă cu Bercea Mondialu și își lăsa soața cu salbă de galbeni la gât? PSD-ul? Nu, Băsescu. Cine îi punea morman în brațe lui Mircea Băsescu, ca să intervină pe lângă fratele lui, pe lângă președinte? PSD-ul a venit cu mormanul de bani? Cred că nu, cred că totuși clanurile!

Cine stăpânea atunci România? Păi Băsescu și cu PDL. Ce s-a întâmplat între timp cu PDL-ul? S-au vărsat în PNL și s-au făcut curat murdar, Brătieni. Cine e Kaiser acum peste România și peste PNL? Cred că totuși nu Ciolacu și nu PSD.

Așa că, mai ușor cu clanurile pe scări. Sunteți de 6 ani președinte. Ați avut la dispoziție un an de zile ”Guvernul meu Cioloș”, nu ați făcut absolut nimic. Acum aveți la dispoziție de 9 luni, ”Guvernul meu Orban”…am văzut deja ce ați făcut.

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

Tusea și Junghiul la Arad Open Air, ”liberalul” Glad Varga, predă ștafeta dezastrului, spre un alt dubios potențat al Aradului, Ovidiu Palcu

Că Aradul ”liberalilor” abundă de potențați cu pretenții de ”oameni de afaceri”, protejați…