Acasă Opinie Iohannis ”prezidează” ședința de guvern de azi

Iohannis ”prezidează” ședința de guvern de azi

0
0
924

Președintele Klaus Iohannis prezidează ședința de guvern de azi de la Palatul Victoria, cu Orban proțăpit umil la stânga sa, dar cum? Citind de pe fițuici? Cred că nu pentru atâta ”mare” lucru s-au adunat să ne ia ochii? Nu era mai simplu dacă dădea Administrația Prezidențială un video feed și îl scutea pe președinte de șpațirul inerent? Era mult mai ”confortabil”! Ah, că s-a autosesizat încarantinatul și vrea să ne arate cât de activ și prezent e domnia sa de fapt, atunci se subînțelege, dar totuși…!

Dar ceva vorbe legate de la matale domnule președinte, după mai bine de 5 ani de mandat, putem trage nădejde să primim? În afară te eternele scrâjneli și rânjituri sinistre aducătoare de ură, intoleranță și dezbinare!

Două cuvinte legate? Nimic! Am înțeles, să nu ne panicăm, să fim responsabili, să stăm liniștiți pe la casele noastre și să ne uităm doar la posturile TV care ”trebuie”, să nu mai aplecăm urechea la politicieni și în prințipiu, să mai schimbăm canalu…(președintele nu putem să-l schimbăm?)! Parcă Băsescu zis și Petrov, ne mai spunea să nu ne mai uităm timp de două săptămâni la Antena 3 și doar atunci vom începe să vedem România într-o altă lumină, mult mai revelatoare! Acum am înțeles că nu mai e bine cu ieșitul în stradă, nici măcar la proteste, așadar cică să cam stăm pe la casele noastre în perioada asta!

O întrebare dacă se poate domnu’ președinte, coronavirusul bate ciuma roșie? Cum considerați? Puteți citi și de pe fițuică răspunsul, nu ne deranjează!

Apropo, domnule președinte, în cazul de față, termenul corect este ”infectați”, ”virusați”, sau dacă termenii recomandați îi găsiți prea puternici, atunci ”carantinați”, nicidecum ”bolnavi”, boala asta de care ne vorbiți dumneavoastră, are o plajă atăt de mare de aplicare, încât în contextul actual e pur și simplu impropriu, dacă nu nepotrivit de folosit! Dacă considerați, că e peste demnitatea dumneavoastră să vă lăsați consiliat de un Arafat, de un Streinu Cercel…îl aveți întotdeauna la dispoziție pe prea competentul ministru al sănătății Costache, din guvernul PNL ce vremelnic vă aparține! Dacă e așa, putem considera că suntem ”bolnavi” cu toții, ați reușit cumva în cei mai bine de 5 ani, să ne îmbolnăviți pe toți de ură, ați fost în toți acești ani, ”coronavirusul” național, așadar, noi românii suntem oarecum obișnuiți cu virușii!

Sunt mulţumit de felul în care Guvernul Orban gestionează această criză, măsurile mi se par potrivite, au venit la timp şi vreau să îmi exprim toată aprecierea pentru premierul Orban şi pentru toţi cei implicaţi efectiv în gestionarea acestei crize. Nu putem lăsa totul în seama autorităţilor însă, trebuie să acţionăm şi noi responsabil, să evităm panica, isteria” a declarat Klaus Iohannis.

Atunci bine!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…