Acasă Opinie Iohannis și PNL, ”reîmpădurire” de lemn Tănase

Iohannis și PNL, ”reîmpădurire” de lemn Tănase

0
0
1,559

Preşedintele Klaus Iohannis participă astăzi la evenimentul de lansare a Campaniei naţionale de împădurire ”O pădure cât o ţară”, care are loc la Ulieşti în judeţul Dâmboviţa.

La eveniment vor fi prezenţi, de asemenea, premierul interimar Ludovic Orban, prim-ministrul desemnat Florin Cîţu şi ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe.

Potrivit Ministerului Mediului, campania are deja deschise peste 13.000 de şantiere de împădurire, în toate judeţele ţării.

După ce Schwaighofer a cam chelit România de păduri în ultimii mai bine de 5 ani, ”este nevoie de mai multă pădure” ne transmite azi ipocrit președintele Klaus Werner Iohannis, înveșmântat într-o vestă forestieră și cu un copăcel firav în mână. Da domnule președinte, ”este nevoie de mai multă pădure”, ca să aibe Schwaighofer în continuare ce tăia.

Dar în ultimii 5 ani, câți copaci ați plantat în urma drujbelor celor de la Schwaighofer, domnule președinte? Poate totuși în umătorii 4…!? Oricum, indiferent cât de mult ați planta doar de dragul camerelor de filmat și al voturilor aduse de încâ prea mulții creduli, răul e deja făcut, România e deja mult mai săracă în verde!

Dar despre pădurarii hăituiți și uciși în încercarea disperată de a apăra și salva fondul forestier, nimic? Dar despre mafia lemnului, nimic? Căci altfel, fără măsuri concrete, ce faceți dumneavoastră acum, e frecție la un picior de lemn, sau mai bine zis, lemn Tănase!

Desigur, în discursul (verde) forestier, nu a uitat să menționeze domnul președinte, că PSD a ”EȘUAT” să reîmpădurească…ce au despădurit austriecii (???) probabil! Eh, nu-i nimic, poate reușiți dumneavoastră!

Da domnule preșdinte, e bine și cu reîmpăduririle, chiar si electorale și de ochii lumii cum sunt ele acum, chiar dacă România e scufundată artificial și oportunist în multe alte probleme, dar e bine și dacă am pune drujba în cui pentru următorii 30 de ani, cel puțin, căci altfel, rămâne doar o acțiune de campanie, de imagine și nimic mai mult!

Astea sunt marile prorități acum pentru România? Nu suporta campania, imaginea, populismul amânare și să ne ocupăm (să se ocupe) de aspectele cu adevărat importante? Dar vorba aia: ”de unde nu-i…”

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…