Acasă Alegeri Ipocrizia electorală a arădenilor, e de dreapta

Ipocrizia electorală a arădenilor, e de dreapta

0
1
566

Se apropie din nou alegerile locale și cum pentru arădeni, după cum reiasă din votul ultimilor 15 ani, prințipiile, doctrina și coloratura politică, contează mult mai mult decât bunăstarea și imaginea urbei în care aceștia trăiesc.

Chiar dacă Aradul a suferit un declin vizibil și accelerat în ultimii 15 ani, când la conducerea Municipiului, prin bunăvoința, fidelitatea și înțelegerea masochistă a arădenilor, ex PDL-istul, actual urmaș al Brătienilor și mare Europarlamentar, inginerul Gheorghe Falcă, a tot tăiat și a spânzurat în ”peroada” 6 iunie 2004 – iunie 2019, până din mândrețea și fala Aradului de odinioară, s-a ales praful și pulberea.

În anul de grație 2020, patronajul ex portocaliilor, actual ”liberali”, au adus Aradul în coada ”alianței vestului”, un oraș trist, prăfuit, cenușiu, falimentat, fără perspective și fără viitor.

Îm ciuda faptului, că arădenii care îi dădeau bucuroși votul inginerului Falcă, convinși mandat de mandat că acesta este soluția potrivită și corectă pentru orașul lor, aceeași arădeni descoperă și constată acum dezolați și surprinși, cum Aradul, perla vestului de altă dată, se scufundă încet încet, într-un nor de ruină, mizerie, dezinteres, lipsă de oporunități, dezolare și de fatalitate.

Dar totuși, aceeași arădeni, se pregătesc, pentru a câta oară…să repună frâiele urbei, în mâna eternilor șmenari care au secătuit și falimentat urbea în ultimii 15 ani. Dacă nici asta nu este ipocrizie și masochism, atunci nu știu ce mai e, zău așa.

În rest, principiile, doctrinele, spoiala politicianistă, fițele și aerele de oraș erudit și liber de ”ciuma roșie”, e la loc de cinste în rândul arădenilor votanți. Vom pava și în următorii 4 ani orașul, cu astfel de principii păguboase, aparent ne e suficient!

Încarcă mai mult
Load More In Alegeri
Comments are closed.

Vezi Și

Biroul electoral de circumscripţie al Municipiului Bucureşti, a stabilit ordinea candidaților pentru Primăria Capitalei pe buletinele de vot

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Biroul electoral de circumscripţie al …