Acasă Opinie Ipocrizie și dublă măsură la un șpriț în biroul premierului

Ipocrizie și dublă măsură la un șpriț în biroul premierului

0
0
972

În timp ce noi, prostimea de rând, suntem ținuți de vreo trei luni ”la pușcărie”, timp în care ni s-au încălcat drepturi și libertăți, în timp ce au fost date ordonanțe neconstituționale, amenzi neconstituționale, în timp ce ne-a spus Iohannis să ne spălăm pe mâini până ne-a înnebunit, în timp ce eram învățați cum să umblăm cu mâinile întinse ca să nu se lipească ”boala” de noi, în timp ce ne era interzisă ieșirea chiar și prin parcuri să ne plimbăm, în timp ce Ludovic Orban arăta ipocrit cu degetul spre parlamentarii PSD care nu vroiau să poarte masca în discursurile din Parlament, în timp ce noi suntem termometrizați, ostracizați și mascați obligatoriu, fără excepție, băieții ăștia, ”urmașii Brătienilor” cum ar veni, liberalii, dreguitorii de dreapta de s-a bulucit poporul suveran să îi voteze, o ard liberal desigur, în strategii de criză și de pandemie…la una mică în biroul premierului.

Guvernul o duce bine, acolo nu a ajuns încă recesiunea, s-a asigurat Câțu de asta, sticle de Scotch, (nu ieftin) se pot vedea pe masă, vin, bere, toată lumea e relaxată, țara e pe plus, ”economia duduie”, de covid parcă am și uitat, premierul Orban fumegă cu sete dintr-o țigară, ministrul de externe Bogdan Aurescu, o arde mai aristocratic dintr-un trabuc, în timp ce masca stă lângă telefon și lângă paharul de whisky.

Cum? Au abrogat între timp legea care interzice fumatul în spațiile publice închise și nu am aflat și noi, nu se-au obosit să ne spună și nouă ca să ne apucăm și noi de fumegat prin mall-uri, prin restaurante, prin cafenele, prin birouri, pe unde ne vine…?

Măștile zac aruncate printre sticle, pahare și scrumiere, cui îi mai pasă de ele, cui îi mai pasă de legi și ordonanțe? Probabil că doar nouă, prostimii obediente!

Cât e amenda pentru nepurtarea măștii și fumatul în spațiile public? Cine taie chitanța pentru băieții ăștia? Că pe bătrânelul de întârziase 4 minute la farmacie peste timpul alocat în starea de urgență, ați știut să îl amendați, ipocriților!

Da popor, ăștia sunt aleșii voștri! De dreapta ați vrut, de dreapta aveți! Vă place, e bine așa? În timp ce voi sunteți luați de proști, cam așa arată lucrurile de fapt, ăștia sunt cei ce în ultimele trei luni v-au ținut în arest la domiciliu și au pus economia țării pe butuci, în timp ce ei sorbeau băuturi fine și se gândeau cum să vă mai țepuiască cât încă mai pot și evident mai pot. De ce încă mai pot? Pentru că voi le permiteți!

Dar totuși, cine a făcut poza e interesant de aflat, evident, cineva din cercul intern, cineva cu acces și cineva care nu îi are deloc la rânză pe băieții ăștia, cineva cu interese și cu agendă proprie, am putea să speculăm, dar preferăm și așteptăm o certitudine, o confirmare în zilele ce vin!

Și încă ceva, cine e personajul misterios din stânga pozei, personaj care nu apare în poză dar la care toți prezenți par atenți!? Fotograful misterios și personajul ce nu apare în poză, persoană importantă, e evident asta după felul în care toți par orientați cu atenția nedivizată, înspre acolo…să fie în cârdășie conspirațională? Tot ce e posibil, e un leak clasic, cine a făcut poza, putea să surprindă lejer toate personajele prezente în incintă, a surprins doar ce trebuia?!

Dar dincolo de conspirații, așteptăm sancțiuni, amenzi, scuze publice pentru ipocrizie și dublă măsură și eventual modificarea legii, cum adică, pentru unii mumă, pentru alții…păi se poate domnilor politicieni de dreapta?

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…