Acasă Opinie Jandarmeria intervenție în forță în Piața Victoriei ”Eliberați piața în 10 minute”

Jandarmeria intervenție în forță în Piața Victoriei ”Eliberați piața în 10 minute”

0
2
10,341

Violențe în Piața Victoriei, Jandarmii le-au dat ultimatum protestatarilor să părăsească Piața în 10 minute, răstimp în care au început să legitimeze, agreseze și să rețină protestatari. Păi se poate, parcă nu era bine cu violențele, cu agresivitatea…sau era valabil doar atunci când la putere era PSD și în stradă era Hashtag Rezist și partidele politice așa zis de ”dreapta”?!

Hashtagul, ONG-urile, tefeliștii…au rămas în Piață ani de zile, fără să fie deranjați de nimeni, ba mai mult de atât, Jandarmeria asista pasivă la violențele acestora, nu mai e cazul, nici discursul celor de la PNL nu mai e același, s-a schimbat, acum violențele și abuzurile Jandarmeriei și intervenția în forță sunt justificate și necesare!

Și atunci, cum să îi mai credem pe acești guvernanți ipocriți, duplicitari și neaveniți! Domnilor guvernanți, domnule Ludovic Orban, domnule Marcel Vela, domnule președinde Iohannis, ”stimat” PNL, acum că vi se cere demisia, e justificată intervenția în forță, acum se pretează?! În numele covidului desigur, fie-i numele lăudat!

Zeci de bucureşteni s-au strâns din nou marţi seară în Piaţa Victoriei. Este a treia zi la rând în care oamenii protestează împotriva legii carantinării.

Protestatarii au început să plece din Piața Victoriei, după intervenţia jandarmilor.

Doi bărbaţi au fost ridicaţi de jandarmi, după ce au refuzat să părăsească Piaţa Victoriei.

„În momentul în care am ajuns în Piaţa Victoriei, Ovidiu Grosu era ridicat pentru că a refuzat să se legitimeze. Susţinem că forţele de ordine trebuie să coopereze cu noi”, a spus Iosefina Pascal.

Oamenii din Piaţa Victorie nu vor legea carantinării și izolării, aflată la vot în Senat, după ce a trecut de Camera Deputaților.

„Ieși afară, javră ordinară!”, „Jos dictatura!”, „Nu ne este frică!”, „Opriți legea!”, „Toate partidele, aceeași mizerie”, „Arafat, nu uita, asta nu e țara ta!”, scandează cei aproximativ 100 de manifestanți. Ei poartă pancarte, bannere și drapele ale României.

Jandarmii solicită protestatarilor să plece acasă pentru că protestul este neautorizat.

„Nu ne convinne ca pandemia e prelungita artificial si că e facuta din pix. Oamenii ar trebui sa iasa din spitale la primul test negativ, este un abuz”, a spus unul dintre protestatari.

„Nu ne e frică de virusul asta nemilos care ne ataca de atatea luni de zile”, a spus alt protestatar.

Mai multe echipaje de jandarmi se află în Piața Victoriei, iar protestatarii au fost încercuiți cu garduri.

Duminică, în prima zi, au fost aproximativ 1.500 de persoane, iar luni seara prezența a fost mult mai redusă, de aproximativ 200.

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…