Acasă Opinie Klaus Iohannis, surprins în cursul zilei de ieri pe o pârtie de ski în Sinaia, camuflat cu o cagulă

Klaus Iohannis, surprins în cursul zilei de ieri pe o pârtie de ski în Sinaia, camuflat cu o cagulă

0
1,499

În timp ce ”România Normală” e prigonită și amendată pe unde e prinsă, inclusiv pe pârtia de ski, acolo unde are impertinența și obrăznicia insolentă de a se îmbuluci pe pârtiile de ski de pe tot teritoriul țării, președintele și premierul României și în egală măsură, președintele PNL, Klaus Werner Iohannis, care la câte demnități și-a asumat, ai zice că nu îi ajunge ziua de muncă să dregătorească toate treburile presante și urgente ale țării, găsește în timpul săptămânii, timpul necesar, ca înconjurat de SPP, să se dea singur pe pârtia de ski. Ceea ce desigur e bine, căci mișcarea și aerul tare de munte, sunt benefice pentru o minte și un corp sănătos, de care ditamai meta președintele, are nevoie ca să țină în cârcă, această țară.

În mijlocul unor discuții aprinse legate de pandemia de Covid-19, autoritățile din România par a fi întotdeauna la dispoziția cetățenilor, în ședințe și în fața micilor ecrane. În plus, mulți medici și oficiali le recomandă oamenilor să nu părăsească locuințele și să evite să meargă în vacanțe.

Ei bine, Klaus Iohannis a fost surprins în cursul zilei de ieri pe pâria de ski, în Sinaia, fiind camuflat cu o cagulă, astfel încât, nu multă lume să-l recunoască. Cu toate acestea, inevitabilul s-a produs, iar poza cu Klaus Iohannis a ajuns pe mâinile Danei Budeanu, iar mai târziu, în fața tuturor românilor.

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

Schimbarea formulei de calcul în cazul Covid-19 în România, o decizie politico socială?!

Măsurile de austeritate impuse de actualul guvern neomarxist liberal, au generat în Români…